FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua taie în carne vie după ratarea tuturor obiectivelor » 4 măsuri pentru sezonul viitor + marele obiectiv » Ce se întâmplă cu Marius Lăcătuș

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 11:11

Oficialii CSA Steaua au digerat cu greu ratarea promovării în Liga a 3-a și au anunțat o serie de măsuri pentru sezonul viitor, transmise prin intermediul unui comunicat oficial. 

Astfel, după cum era de așteptat, Ion Ion a fost demis, locul acestuia fiind luat de Marius Lăcătuș, cel care în sezonul recent încheiat a ocupat funcția de director sportiv. "Fiara" va lucra alături de Ștefan Iovan și Gheorghe Nițu și va avea drept obiectiv promovarea imediată în Liga a 3-a! 

CSA Steaua a ratat toate obiectivele din acest sezon, "militarii" pierzând promovarea în Liga a 3-a și finala Cupei României, faza pe București. Ambele eșecuri au venit chiar în fața rivalei Academia Rapid.

Comunicatul integral al CSA:

"În urma analizei activității sportive a secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București ca urmare a încheierii sezonului competițional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

  • Demiterea domnului antrenor Ion Ion din funcția de antrenor principal al echipei de seniori;
  • Retrogradarea domnului Vasile Aelenei la o grupă de juniori din cadrul Centrului de copii și juniori;
  • Numirea la echipa de seniori ca antrenori a domnilor: Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan și Gheorghe Nițu;
  • Obiectivul primei echipe a clubului este promovarea în Liga a III-a;
  • De asemenea, domnul Adrian Bumbescu a fost numit în funcția de șef al Centrului de copii și juniori și va avea ca obiectiv restructurarea activității centrului și implementarea liniei metodice de pregătire a echipei de seniori grupelor 2000-2003."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (76)
capca1
capca1  •  15 Iunie 2018, 10:54

Lăcătuș este legenda vie a Stelei, ca jucător a fost sufletul echipei ! Ca antrenor, e caz de targă ! Voi credeți că Ion Ion a antrenat la acea echipă, în fața lui Lăcătuș ? Voi credeți că Bumbescu a scos, vreodată, un jucător din pepiniera de juniori ?! Să nu spuneți de Gardoș, era deja afirmat la categoria lui de vârstă, de-aia l-a și luat Pițurcă la Steaua. atunci, prin 2008 . În afară de ”Haideee, băăă! ” Lăcătuș nu știe ce sfaturi să dea, nicio altă echipă nu l-ar angaja ca antrenor ! Dar, CSA l-a vrut pentru ceea ce înseamnă jucătorul Lăcătuș pentru clubul armatei.

ticbis
ticbis  •  15 Iunie 2018, 09:13
Postat de catalynn pe 15 Iunie 2018, 08:23

Da, e asa cum spui, cum nu a jucat Becali in finala din ‘86 si nici Lăcătuș in semifinala din 200y, Palmaresul obținut pana in 2003 este al Stelei, cel dupa al FC Becali, case closed! Se poate argumenta ca folosindu-se ilegal de brandul Steaua de fapt si partea pana la FC Gazde e tot al Stelei, insa io unul sunt galanton, nu are Steaua nevoie sa se impauneze cu valizele si brichetele becaliste, păstrați-le liniștiti! Becaliotii care habar n-au de Steaua de mai jos tot întreaba de suporteri. Noi nu am vrut sa mergem in Julești iar la meciul de pe AN era clar ca urma o mănarie PSD/AMFB dar si asa a fost o atmosfera cum PRA nu vor face in vecii vecilor! La meciul de Cupa consensul a fost boicotul, insa cu toate astea au fost si steliști care au preferat sa fie alături de baieti, pana la urma oamenii si-au facut datoria in limita capacității, daca Academia Partid isi legitima corect jucătorii Pancu, Maftei si ceilalti “inculpați” nu aveau ce cauta pe teren si ii băteau la scor.

Bre, tu nu intelegi ca palmaresul nu se poate diviza? Palmaresul e al sportivului sau al echipei in sine, nu al patronului sau al marcii!!! Echipa de fotbal a Armatei si-a continuat in 2003 activitatea sub un alt patronaj, deci i-a continuat palmaresul chiar daca nu mai avea dreptul sa utilizeze marca initiala. Pentru asta s-au cerut prejudicii, dar in plan sportiv echipa e tot aia, cu palmaresul integral. Repet, acestea au fost litigii comerciale ce tin de legislatia de drept comercial. Daca Armata crede ca echipa i-a fost furata in 2003, trebuie sa intenteze proces penal si ceara recuperarea bunului furat si condamnarea hotului; acesta e proces penal si tine de legislatia de drept penal. In felul asta, daca dovedeste furtul, reintra in posesia bunului ce i-a fost furat, cu toate drepturile sportive aferente (echipa actuala, locul din prima divizie si coeficientii actuali nationali si internationali), cu alte cuvinte, palmaresul acesteia! Altfel, actuala echipa merge inainte pe plan sportiv, sub noua marca, cu intreg coeficientul din 1947 si pana in prezent, iar actuala CSA este o clona cu palmares zero, cu marca ei cu tot, indiferent cate litigii strict comerciale va mai castiga Talpan! Daca vecinul tau iti fura masina, tu ce faci? Il dai in judecata pentru furt ca sa ti-o recuperezi, sau iti cumperi alta si il dai in judecata ca-ti ocupa locul de parcare??? Cam asa si in cazul asta!

catalynn
catalynn  •  15 Iunie 2018, 08:24
Postat de alexbibirica1 pe 15 Iunie 2018, 08:08

+1 si inca ceva ... #mergemlaTAS ... #colonelulEROU ... #UM02301Ghencea

Cum stai cu pregătirile pt Bac, tot +1 si sesiunea asta!? Sau ai renunțat, ca uite ne-a jjijji a ajuns om mare si fara scoala :-))))

Vezi toate comentariile (76)
Comentează