FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

FOTO Ultrașii Stelei, mesaj de o violență extremă la un meci al juniorilor U13: „Plecați cu picioarele înainte!” + Îndemn pentru Pițurcă: „Hai lângă Talpan!”

Mesajele afișate de galeria Stelei // Sursă foto: Facebook „Suntem celebri” +1   FOTO
Mesajele afișate de galeria Stelei // Sursă foto: Facebook „Suntem celebri”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 14:36

CSA Steaua a ratat încă o dată promovarea în Liga 3, spre marea nemulțumire a ultrașilor din Peluza Sud, care și-au manifestat agresiv furia după eșecul din urmă cu trei săptămâni cu Carmen, 0-1.

Nucleul dur al galeriei steliste nu a ratat însă șansa de a fi lângă juniorii U13 ai clubului, cei care au pierdut azi meciul cu LPS Târgu Jiu, scor 2-3, în finala campionatului național U13. 

Prezenți pentru a-i încuraja pe tinerii jucători ai Clubului Sportiv, ultrașii au afișat două mesaje în care și-au revărsat din nou furia asupra celor care conduc destinele echipei și i-au amenințat. Totodată, suporterii l-au chemat la club pe Victor Pițurcă, fostul atacant de legendă al Stelei.

Cele două mesaje afișate: 

„Împreună am luptat împotriva mizeriilor făcute de cioban, Pițurcă, vino la Steaua alături de Talpan!”

„Ne-am săturat de promisiuni neîndeplinite, Vrem performanță sau plecați cu picioarele înainte!”

Sursă foto: Facebook „Suntem celebri”

Vezi și:

Carmen București a ratat promovarea în Liga 3 în favoarea lui Mostiștea Ulmu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ticbis
ticbis  •  24 Iunie 2019, 12:49
Postat de catalynn pe 23 Iunie 2019, 20:46

Respect! In sfârșit s-au scos mănușile, cu acești nenorociți de la conducere nu se mai poate! Am încercat cu vorba buna, sa avem răbdare, sa nu stricam atmosfera la echipa și ce-am rezolvat!? Cine și-a dat demisia!? Lăcătuș și Iovan! Ca deh, cum spunea unul din acești “băieți deștepți”: De ce sa demisionez, ce, am jucat eu!?

Bai "patroane (sic!)", bai amaratule, unde te trezesti tu aici??? Daca in mintea ta ai impresia ca o mana de derbedei certati cu legea pot sa impuna haosul si violenta chiar si intr-o structura guvernamentala, cu atat mai mult de factura militara, inseamna ca nu constientizezi in ce hal de extremism de stat si de atentat la ordinea si siguranta publica se scalda imaginatia ta de tip fascistoid! Bre, daca ai impresia ca suta aia de golani ai tai are dreptul de a demite un comandant de unitate militara, de a cere prin violenta demisiile ofiterilor si generalilor Armatei Romane si, mai mult, chiar al ministrului MApN, inseamna ca esti parte a unei grupari extremiste ce atenteaza la siguranta statului, iar organele abilitate sunt obligate sa te identifice si sa te izoleze alaturi de derbedeii tai, pentru subminarea autoritatii de stat! Bre amaratule, te joci cu focul! Intelege, Steaua reala este demult desprinsa de Armata, mostenind si continuand in privat absolut toata istoria si tot palmaresul sportiv, din 1947 si pana in prezent! Chestia aia, numita CSA Talpan si infiintata de stat cu 2-3 ani in urma, este doar o clona ce v-a fost facuta cadou voua, ca sa aveti cu ce va hrani existentele de amarati, ani de zile, prin ligile a IV-a si a III-a! Sa aveti la ce sa va inchinati prostia si frustrarile; in niciun caz ca sa aveti dreptul sa schimbati generali si comandanti de unitati militare de armata! Capisci?

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  24 Iunie 2019, 11:24
Postat de catalynn pe 23 Iunie 2019, 20:46

Respect! In sfârșit s-au scos mănușile, cu acești nenorociți de la conducere nu se mai poate! Am încercat cu vorba buna, sa avem răbdare, sa nu stricam atmosfera la echipa și ce-am rezolvat!? Cine și-a dat demisia!? Lăcătuș și Iovan! Ca deh, cum spunea unul din acești “băieți deștepți”: De ce sa demisionez, ce, am jucat eu!?

Nenorociti sunteti voi care ati distrus echipa si ati sarit in apararea unora care au furat clubul Steaua inainte de cioban,fara sa va pese de echipa!Voi nu sunteti suporteri,voua nu va pasa de echipa,de asta ati ales sa va dati tot cu hotul! RESPECT PELUZA NORD

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  24 Iunie 2019, 11:21

Astia candideaza fara probleme la categoria "Cei mai prosti si idioti suporteri"! Pai bai fraierilor,Pitura l-a adus pe cioban la Steaua si Talpan v-a distrus,v-a dus in liga 4,ca viseaza si el la o sacosa plina din aia 37 mil de euro care n-o sa vina niciodata,ati pierdut si brandul Steaua si acum aveti o echipa infiintata acum 2 ani care se numeste Csa Steaua adica fix nimic!uefa n-a auzit decat de micii si berile de dupa meci,asta e tot palmaresul vostru!asta sa fie cea mai mare performanta din instoria voastra,liga 4!!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează