FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACS FC DINAMO

Dănuț Lupu a revenit în fotbal! S-a angajat la Dinamo-Badea și anunță: „Pot s-o duc în Superligă”

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 12:56 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 13:00

Eliberat recent din închisoare, Dănuț Lupu lucrează acum la ACS FC Dinamo, echipa din Liga a 4-a, echipa lui Nicolae Badea.

Fostul mijlocaș a dezvăluit că Nicolae Badea a insistat ca el să lucreze la echipa alb-roșie și dezvăluie că vrea ca formația să promoveze. În acest moment, ACS FC Dinamo e pe locul 3 în Liga 4 București, cu 51 de puncte în 22 de etape.

Dănuț Lupu vrea s-o promoveze pe ACS FC Dinamo

Dănuț Lupu, foto: captură Fanatik
Dănuț Lupu, foto: captură Fanatik
Dănuț Lupu, foto: captură Fanatik
Dănuț Lupu, foto: captură Fanatik
Dănuț Lupu, foto: captură Fanatik
+7 FOTO

„Eu de când l-am cunoscut am avut o relatie extraordiară. Puțină lume știe. Eu cu domnul Badea am vorbit mereu. Și cât am fost la CS Dinamo (n.r- echipa din Liga 3, care ține de MAI), m-a ajutat enorm de mult. Și îi mulțumesc mult că m-a ajutat.

Nu a stat o secundă să se gândească. Aveam nevoie de o promisiune de angajare, așa se face. La prima întâlnire cu domnul Badea i-am zis că nu are nicio obligație față de mine să mă angajeze. Și el mi-a zis că are nevoie de mine, vrea să fac o echipă competitivă. Vrea să promoveze anul ăsta. Are șanse.

După discuția pe care am avut-o cu domnul președinte, știu că vrea să facem o echipă care vrea să promoveze. Și la anul să fac o echipă de Liga 2. De ce să nu poate promova și în Liga 1? Dacă domnul Badea își dorește tot ce pot să îi ajut să ajungă în prima ligă. Dar e o problemă aici și am discutat-o cu domnul Badea. Ar trebui să fie un singur Dinamo, nu trei”, a spus Dănuț Lupu la Fanatik.

Dănuț Lupu nu a fost vizitat de nimeni de la Dinamo în pușcărie » Ajutor din partea lui Gigi Becali

Lupu, care era la CS Dinamo în momentul în care a fost condamnat, s-a declarat dezamăgit de faptul că nimeni de la Dinamo nu l-a vizitat sau sunat în închisoare, spre deosebire de Gigi Becali, „rivalul” de la FCSB.

„Acest lucru trebuia să-l ofere alții. De la Dinamo nu m-a căutat nimeni. Îmi doresc ca echipa asta să promoveze în Liga 2, eu am creat-o, eu am înființat-o (n.r. CS Dinamo). Mă așteptam să vină măcar unul să mă vadă, puteau să trimită și femeia de serviciu, n-am primit niciun telefon. În schimb, am fost vizitat de Mircea Lucescu, Ioan Andone, Dragnea. Primele 4 zile n-am dormit deloc, dar m-am adaptat.

Lucescu glumea cu mine și mi-a zis: «Câte ai făcut la viața ta...ai ajuns la pușcărie pentru un carnet». 24 am stat în cameră”, a dezvăluit Lupu, pentru sursa citată.

VIDEO. Dănuț Lupu a fost eliberat din închisoare » Fostul internațional s-a certat cu presa la ieșirea din penitenciarul Rahova: „Mă hărțuiești!”

Citește și

Apel umanitar pentru Ionuț Șerban! » Detalii despre starea fostului dinamovist
CAUZĂ
Apel umanitar pentru Ionuț Șerban! » Detalii despre starea fostului dinamovist
Istvan Kovacs, delegat în sferturile Champions League! UEFA l-a trimis la un meci de gală
DELEGARE
Istvan Kovacs, delegat în sferturile Champions League! UEFA l-a trimis la un meci de gală

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
creeperno807
creeperno807  •  14 Aprilie 2024, 23:01

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!

scalmer02
scalmer02  •  14 Aprilie 2024, 15:50

Mai are un dosar penal, tot pentru conducere fără permis, în curând îşi va continua studiile de specialitate, acolo unde ştie el cel mai bine !

berlicot
berlicot  •  14 Aprilie 2024, 15:03

Echipa lui Badea e Dinamo. Daca vreti sa faceti diferentiere intre cele trei, celelalte sunt FCDB (se lupta la retrogradare) si Dinamo-MI (fara pretentii de performanta).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează