INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DELEGARE

Istvan Kovacs, delegat în sferturile Champions League! UEFA l-a trimis la un meci de gală

Istvan Kovacs, la Barcelona - PSG // FOTO: Imago
Istvan Kovacs, la Barcelona - PSG // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 12:18 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 13:35

Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la unul dintre meciurile șoc din sferturile UEFA Champions League: Barcelona - PSG.

  • Barcelona - PSG (3-2 în tur) se joacă marți, 16 aprilie, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Istvan Kovacs continuă să fie apreciat de UEFA. După ce a condus Villarreal - Marseille, din returul optimilor Europa League, centralul din Carei, de 39 ani, arbitrează acum în cea mai tare competiție intercluburi.

Record de leziuni musculare la Bayern Munchen: 24 în acest sezon » Motivul e incredibil: se antrenează prea puțin!
BAYERN
Record de leziuni musculare la Bayern Munchen: 24 în acest sezon » Motivul e incredibil: se antrenează prea puțin!

Istvan Kovacs, la Barcelona - PSG

Pentru meciul de pe Camp Nou, care se anunță la fel fel de spectaculos ca turul, UEFA merge pe o brigadă româno-germană.

Istvan Kovacs, care a arbitrat și în sezonul trecut în sferturile UCL (AC Milan - Napoli 1-0) va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar Horațiu Feșnic va fi rezervă. În timp ce în camera VAR vor fi doi nemți. Arbitru VAR va fi Marco Fritz, în timp ce asistent VAR va fi Bastian Dankert.

Va fi pentru a doua oară când Istvan Kovacs o va conduce pe PSG în acest sezon. El a fost la centru pe 4 octombrie, la Newcastle - PSG 4-1. Pe catalani nu i-a condus niciodată în Champions League, ci doar în Europa League.

Are în total 5 meciuri în acest sezon de Champions League, un meci în Europa League și alte două în preliminariile UCL. Kovacs va ajunge astfel la 22 de meciuri în Champions League (grupe + fazele eliminatorii). Cel mai tare duel arbitrat de român a fost Manchester City - Real Madrid, 4-3, în semifinalele sezonului 2022-2023.

Ce meciuri din Champions League a condus Istvan Kovacs în acest sezon

  • Newcastle - PSG 4-1
  • Arsenal - Sevilla 2-0
  • AC Milan - Borussia Dortmund 1-3
  • FC Porto - Șahtior 5-3
  • Inter - Atletico Madrid 1-0
Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Istvan Kovacs, la Gala Sportului Românesc: „România va trece de grupe la Campionatul European din 2024”

Citește și:

Lionel Messi a făcut-o din nou! Reușită de senzație în MLS » Luis Suarez a marcat golul victoriei
INTER MIAMI
Lionel Messi a făcut-o din nou! Reușită de senzație în MLS » Luis Suarez a marcat golul victoriei
Îl vor pe Radu Drăgușin titular cu Arsenal! Reacția managerului Ange Postecoglou
TOTTENHAM
Îl vor pe Radu Drăgușin titular cu Arsenal! Reacția managerului Ange Postecoglou

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
Nagyvagany
Nagyvagany  •  16 Aprilie 2024, 21:41
Postat de IonSaliu pe 14 Aprilie 2024, 15:06

Sigur, ei, UEFA, au văzut. Problema e că tu n-ai văzut. Aşa cum nu văd antrenorii, când pierd. Aşa cum nu văd nici cei din TV sport, cârcotaşi sfruntați din naştere. Mie-mi este insuportabil să privesc un meci de fotbal din campionatul României. Şi nu numai din cauza cârâielii/râgâielii unor comentatori (dezgustător!)… “ăăăă/ââââ” Parcă ar fi intrat în studio după ce au sorbit un butoiaş de bere! Am zis, unii. Dar toţi comentatorii sunt cârcotaşi, ei trebuie să contrazică aproape toate deciziile arbitrilor. Au o fixaţie! “Io nu cred că a fost fault! Eu cred că trebuia dat penalty! Io nu cred că a fost penalty! N-a fost aut de poartă, o fost corner! Trebuia aplicată legea avantajului! Legea avantajului a fost greşită, trebuia dat cartonaş galben! etc.”

Esti cu presupuneri, si nu argumentezi deloc. Doar critici si presupui. Da, am vazut meciul. Dar nu asta este important. Kovács István este un arbitru bun, de aceea este greu de digerat ceea ce a facut la meciul respectiv. Arata-mi un alt meci in afara de Sepsi si Craiova in care a "gresit" asa de mult si asa de grosolan! Poti? Sunt de acord cu afirmatia te despre lipsa de profesionalism al comentatorilor TV, dar si in cazul asta este incorect sa generalizezi.

intunerikuss
intunerikuss  •  14 Aprilie 2024, 15:45

Si, la anul, arbitrul de la Botosani vs FCU 1948, finala campionatului mondial! fi-mi-ar scarba!

IonSaliu
IonSaliu  •  14 Aprilie 2024, 15:07

István Kovács a arbitrat toate echipele din România — şi toate au pierdut cel puţin un meci arbitrat de el. Deci, toate cluburile din România îl urăsc pe acest ‘UEFA elite referee’. Nu doar că îl consideră ‘incompetent’, chiar îl acuză de ‘corupţie’. Adicătelea, favorizează pe cineva, dar nu pe daiboj! Dar, pe cine favorizează? Nu au pierdut toţi cel puţin un meci arbitrat de István Kovács?! Asta face fotbalul cel mai neruşinat sport din lume. Pierderea este totdeauna aruncată pe umerii arbitrilor. L-aţi auzit pe acel Ionuţ, a cărui echipă pierduse cu 0 – 5? Echipa lui “jucase excelent, merita să câştige jocul, dar arbitrul a fost împotriva echipei sale!!!” Aceea a fost adâncimea maximă a prăpastiei antrenoratului. Yankeii, în fotbalul lor, chiar înfruntă un aparent drept constituţional: freedom of speech. Antrenorii nu au voie să se exprime NEGATIV în privinţa arbitrajului. Este în regulamentul ligii (NFL). Nu se consideră “freedom of speech”, ci CALOMNIE. Cluburile au dreptul să facă plângeri împotriva arbitrajului, pe căi private, nu publice. Antrenorii din NFL sunt amendați sever după ce se plâng de arbitraj în public. Un fost membru al comisiei de arbitraj NFL a spus, mai în glumă, mai în serios, că membrii comisiei şi-au construit conace din amenzile anumitor antrenori! Aşa ar trebui şi în fotbalul Românesc. Io nu mai urmăresc de ceva vreme interviurile de după meciuri. Am fost ultra dezgustat de toţi antrenorii care nu obţinuseră rezultate favorabile, deci de ei toţi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează