INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

VIDEO Lionel Messi a făcut-o din nou! Reușită de senzație în MLS » Luis Suarez a marcat golul victoriei

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 09:40 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 10:08

Lionel Messi (36 de ani) a înscris cel de-al 7-lea gol din 2024 pentru Inter Miami, în toate competițiile. Formația starului argentinian s-a impus pe terenul celor de la Sporting Kansas City, scor 3-2, în etapa #8 din MLS.

Inter Miami a avut un meci dificil în deplasare cu Sporting Kansas City. Plecată cu șansa a doua, trupa lui Gerardo Martino a început slab partida și a primit gol încă din minutul 6. Neamțul Erik Thommy (29 de ani) a deschis scorul în minutul 6, însă magia lui Messi a ieșit la rampă.

Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran
ISRAEL
Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran

VIDEO. Lionel Messi, pasă de gol și gol pentru Inter Miami în MLS

Inter Miami, formație la care au evoluat Jordi Alba (35 de ani), Sergio Busquets (35 de ani) și Luis Suarez (37 de ani), foștii colegi ai lui Messi de la Barcelona, a reușit egalarea în minutul 18. Diego Gomez (21 de ani) a înscris după o pasă superbă din partea lui Messi.

La pauză, scorul a fost egal, 1-1, iar Lionel Messi a înscris golul cu numărul 7 pentru Inter Miami în 2024. În minutul 51, atacantul a înscris cu o folha seca de senzație. Messi l-a executat pe Tim Melia (37 de ani), portarul lui Sporting Kansas, cu un stâng de excepție.

Erik Thommy a realizat „dubla” pentru Sporting Kansas City în minutul 58, însă golul lui Luis Suarez a făcut diferența. Vârful uruguayan a marcat golul victoriei pentru Miami în minutul 71.

În urma acestui rezultat, Inter Miami a urcat pe primul loc în Conferința de Est din Statele Unite ale Americii, cu 15 puncte după 9 meciuri jucate. De cealaltă parte, Sporting Kansas City este pe 8, în Conferința de Vest.

Pentru Inter Miami urmează duelul de pe teren propriu cu Nashville, care se va disputa pe 21 aprilie.

Lionel Messi a semnat cu Inter Miami, în iulie 2023, un contract valabil până în luna decembrie a anului 2025. Anterior, Messi a petrecut două sezoane la PSG, echipă la care a ajuns liber de contract după despărțirea de Barcelona.  

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Îl vor pe Radu Drăgușin titular cu Arsenal! Reacția managerului Ange Postecoglou
TOTTENHAM
Îl vor pe Radu Drăgușin titular cu Arsenal! Reacția managerului Ange Postecoglou
Ioan Ovidiu Sabău își recunoaște vina, după ce U Cluj a pierdut cu Petrolul
U CLUJ - PETROLUL 1-2
Ioan Ovidiu Sabău își recunoaște vina, după ce U Cluj a pierdut cu Petrolul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  14 Aprilie 2024, 11:26

Nu mai vine odata ziua cind o sa se retraga sa scapam cit mai repede de blegul asta care de prin 2021 pacaleste fotbalul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează