INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Îl vor pe Radu Drăgușin titular cu Arsenal! Reacția managerului Ange Postecoglou

Radu Drăgușin nu a jucat decât de două ori titular la Tottenham în aproape trei luni / Foto: Imago
Radu Drăgușin nu a jucat decât de două ori titular la Tottenham în aproape trei luni / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 09:18 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 10:10

Micky van de Ven, concurentul pe post al lui Radu Drăgușin, a făcut un mexi extrem de modest sâmbătă, cu Newcastle United, iar presa engleză îi sugerezează managerului Ange Postecoglou înlocuirea olandezului cu fundașul român.

Radu Drăgușin a privit de pe bancă dezastrul lui Tottenham la Newcastle (0-4). Însă ambii fundașii centrali ai echipei sale, Micky van de Ven și Cristian Romero au prins o zi slabă.

Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran
ISRAEL
Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran

Van de Ven, concurentul său pe post, una chiar oribilă, după ce a fost driblat de marcatorii Isak și Gordon, la primele două reușite ale amfitrionilor, și l-a pierdut din marcaj pe Isak, la golul al treilea. Presa engleză a criticat evoluția acestuia și sunt voci care consideră că „tricolorul” ar trebui să-i ia locul.

Tottenham Hotspur News cere titularizarea lui Radu Drăgușin cu Arsenal

„Van de Ven a câștigat doar 25% dintre duelurile de la sol și, în ciuda faptului că a reușit un dribling din postura de ultim apărător, a fost driblat de două ori, în urma ambelor faze Newcastle marcând. Respingerile și intervențiile lui Van de Ven au fost umbrite de erorile costisititoare pe care le-a avut în fața lui Isak și Gordon.

Pentru Spurs urmează derby-ul cu Arsenal, iar Tottenham nu își permite să continue în aceeași manieră. Postecoglou ar fi înțelept dacă l-ar scoate pe Van de Ven din lumina reflectoarelor și i-ar oferi lui Radu Drăgușin oportunitatea de a juca împotriva lui Arsenal", a comentat Tottenham Hotspur News.

Managerul Ange Postecoglou susține că vina pentru eșecul de la Newcastle este colectivă

Postecoglou, în schimb, nu vrea să pună eșecul de la Newcastle doar pe seama erorilor comise de Van de Ven. „Cred că vina e colectivă, nu doar a unui singur jucător. Este vorba despre noi, ca și colectiv. Meciul a trecut pe lângă noi și, așa cum am mai spus, am plătit un preț pentru asta”, a comentat managerul lui Tottenham.

Radu Drăgușin ar putea fi o soluție runda viitoare, cu Arsenal, nu doar în centrul defensivei. În meciul contra „coțofenelor”, Postecoglou l-a pierdut pe fundașul dreapta Pedro Porro, care a ieșit accidentat (49), iar „tricolorul” poate juca și pe acel flanc al apărării.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Răspunsul lui Radu Drăgușin când a fost pus să aleagă între Islanda și Ucraina ca adversar după baraj: „Eu vreau să ies din grupe”

Ați mai putea citi:

Ziua României! Revenire epică în fața Ucrainei și CALIFICARE în premieră la turneul final al BJK Cup! » Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, eroine în Florida

Revenire în două minute a Petrolului cu U Cluj: Balint a decis meciul la debut. Rezultatul frânge clasamentul în play-out

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
bajescu
bajescu  •  14 Aprilie 2024, 11:27

D agusin nu joaca pentru ca “inca nu are ritm” (declaratia antrenorului). In schimb, acest olandez care face gafe joaca si greseste. Joaca pentu ca “are ritm”. Parca ar fi vorba despre tobosarul unei trupe. Sa joace cu olandezul si sa termine pe locul 5, daca asa considera antrenorul. Pana la urma el va plati pentru aceste justificari puerile.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  14 Aprilie 2024, 11:06

Aureliane, da-o in ma-sa de treaba ca nici n-am avut rabdare sa citesc pana la capat la cate greseli ai in primul paragraf...."mexi extrem de modest sâmbătă, cu Newcastle United, iar presa engleză îi sugerezează managerului". Stiu ca e duminica dimineata si aseara ai petrecut cu baietii in pub dar da si tu o recitire inainte de publicare.

janus_mirror
janus_mirror  •  14 Aprilie 2024, 10:54

Postecoglu ar trebyi ca in deplasare sa joace cu 5 fundasi sa-l foloseasca pe Dragusin ca fundas central dreapta si sa al treaca pe Romero in fata celor doi fundasi centrali (Dragusin-VdV) ca un mijlocas central defensiv. Romero e destul de tehnic si piate acoperi acel post. VdV a prins o zi proasta. I de poate intampla oricui. Oricum amandoi fundasii laterali sunt mediocri. Mijlocasii sunt lenti. Atacul fara Richardlison e varza. Daca ny al aveau pe Vicario, Tottenham cu echipa asta ar fi fost cel mult pe la mijlocul clasamentului. Si mai e ceva. Anghe inca nu este un antrenor versat ptr EPL. A fost norocos ca a fost ales sa lucreze la un club plin de bani fara nici o experienta de antrenor in EPL. Dragusin mai are mult de munca pana ce asi va asigura pe bune postul de titular, nu ca inlocuitor al lui VdV din cand in cand.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează