FOTBAL  »  LIGA 4  »  COMUNICAT

Demers nemaivăzut al unei echipe giuleștene » Cum vor proceda jucătorii la startul meciului dintre AFC Rapid și Academia Rapid

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 11:44

După ce antrenorul lui AFC Rapid, Andrei Anghel, a cerut public ca meciul echipei sale cu Academia Rapid să nu se joace, clubul face un nou demers prin care își exprimă dezaprobarea față de această partidă.

Jucătorii de la AFC intenționează să rămână pe loc în momentul în care arbitrul va fluiera startul meciului, în semn de protest că fanii rapidiști sunt puși în poziția de a alege între cele două formații care se proclamă continuatoarele clubului falimentar.

Totuși, antrenorul formației Academia Rapid, Constatin Schumacher, susține că echipa sa nu se va da la o parte, indiferent de adversar. "Fotbalul se joacă pe teren. Nu ne vom da la o parte! Va câştiga echipa mai bună", a spus Schumacher, citat de TV Telekom Sport.

Meciul dintre AFC Rapid și Academia Rapid este programat să aibă loc în această sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Giulești. 

Academia Rapid este lider în liga a patra, cu 12 puncte, însă are un meci mai puțin disputat față de Steaua, după ce Sportul Studențesc s-a retras din campionat și rezultatul roș-albaștrilor a fost anulat. AFC este pe poziția a opta, cu 6 puncte din cinci meciuri, la egalitate cu Dinamo.

Comunicat AFC Rapid

"Jucătorii echipei AFC Rapid, prin vocile căpitanului Narcis Ioniță și unuia dintre jucătorii exponențiali Costi Berechet, noi, toată echipa și administrativul, de comun acord, ne dorim să vă facem cunoscută poziția noastră referitoare la partida de sâmbătă dintre AFC Rapid și Academia Rapid.

Echipa noastră se va prezenta la joc conform regulamentelor FRF si AMFB, iar când arbitrul va fluiera începutul partidei, noi toți am decis să nu ne mișcăm de pe loc și să dăm mingea echipei adverse!

În cazul în care echipa adversă va începe atacul asupra porții noastre, noi ne vedem nevoiți să răspundem cu aceeași moneda!

Sperăm, de asemenea, să existe aceeași poziție ca a noastră și a băncii noastre tehnice (care conform hotărârii comune se va afla în tribună), și la conducătorii, jucătorii echipei adverse, în ceea ce privește poziția cu care vor trata această partidă.

Astfel ne arătăm respectul față de toți suporterii rapidiști, greu încercați de-a lungul timpului, suporteri cărora le-am adus bucurii prin promovarea din Liga 5 în Liga 4 și pe care-i dorim alături oriunde jucăm.

Noi vom fi pe teren, suporterii în tribune, decizia desfășurării partidei este în terenul echipei adverse!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  29 Septembrie 2017, 18:15

cum alde obeala nu mai au alea 18 goluri,e lucratura divina oare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează