FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Una dintre echipele Rapidului din Liga 4 cere ca meciul între AFC și Academia Rapid să nu se joace! "Ar fi o lipsă de respect"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 19:50

Andrei Anghel, antrenorul lui AFC Rapid, face apel ca meciul dintre echipa sa și Academia Rapid să nu se joace, din cauza situației în care vor fi puși fanii giuleșteni într-o astfel de dispută.

Tehnicianul susține că meciul nu este "benefic spiritului rapidist și nici suporterilor giuleșteni". Meciul dintre AFC Rapid și Academia Rapid este programat să aibă loc în această sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Giulești. 

Comunicatul lui Andrei Anghel, conform TV Telekom Sport:

"Având în vedere că meciul programat sâmbătă pe stadionul Giuleşti urmează să reprezinte o luptă între două echipe Rapid şi ţinând cont de respectul nemărginit pe care îl port tuturor suporterilor rapidişti, consider că disputarea acestui meci e total nepotrivită!

Sunt rapidist din familie de rapidişti şi partida Rapid vs Rapid ar fi o lipsă de respect faţă de toată suflarea rapidistă!

Stadionul Giuleşti nu poate fi altceva decât a doua mea casă, aşa cum este de 30 de ani, iar suporterii rapidişti o a doua familie, oameni lângă care am crescut, lângă care m-am bucurat şi am plâns în toţi anii petrecuţi alături de Rapid!

Aşadar, consider că meciul programat sâmbătă nu este benefic spiritului rapidist şi nici suporterilor giuleşteni!

Chiar dacă în timp au existat cazuri de rapidişti care au participat la partide împotriva propriei echipe de suflet, eu nu o voi face, ar fi împotriva firii mele şi total diferit de modul în care am trăit!

Nu pot lupta împotriva SUPORTERILOR, pentru că eu sunt unul dintre ei!

Hai Rapid!"

Academia Rapid este lider în liga a patra, cu 12 puncte, însă are un meci mai puțin disputat față de Steaua, după ce Sportul Studențesc s-a retras din campionat și rezultatul roș-albaștrilor a fost anulat. AFC este pe poziția a opta, cu 6 puncte din cinci meciuri, la egalitate cu Dinamo.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
kwd2015
kwd2015  •  29 Septembrie 2017, 08:58

Rusine vs rusine. Mare lucru. Una fara palmares vs una fara palmares dar cu unul jenant inchiriat. Adica nimeni vs nimeni. Rapid a murit. Pa si adio!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează