FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACS MEDIAȘ

După dispariția lui Gaz Metan, a apărut o nouă echipă în Mediaș » Eric, parte din proiect

Eric de Oliveira, în tricoul lui Gaz Metan
Eric de Oliveira, în tricoul lui Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 20:02 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 20:27

După dispariția lui Gaz Metan la finalul sezonului trecut, 9 foști jucători au înființat o nouă echipă, cu numele ACS Mediaș 2022.

Noua echipă ar putea prelua grupele de juniori ale lui Gaz Metan și ar putea porni din Liga a 5-a Mediaș.

Cei 9 membri fondatori ai ACS Mediaș 2022 sunt: Ionuț Buzean (președinte), Eric de Oliveira (șef centru de copii și juniori), Doru Dudiță (antrenor), Cristi Pustai, Eugen Pîrvulescu, Dorin Roșca, Iosif Biro, Claudiu Boaru și Costel Hanc.

Dan Petrescu, scandalizat: „E împotriva omenirii ce s-a decis! Nu putem juca așa”
CFR CLUJ
Dan Petrescu, scandalizat: „E împotriva omenirii ce s-a decis! Nu putem juca așa”

Eric: „Încercăm să adunăm cât mai multă lume alături de noi”

„Am deschis o oportunitate nouă de a face performanță pentru acest oraș, un oraș care m-a făcut să rămân aici, un oraș pe care l-am făcut cunoscut în toată România cu performanțele noastre. 

Eu mă bucur că o perioadă de 15 ani am purtat numele Mediașului în sufletul meu, am dat forța mea de mai multe ori pentru a salva Gazul. Nu numai eu, ci și colegii mei.

Am rezolvat să creăm această echipă pentru binele orașului, pentru că este cunoscut drept un oraș sportiv care a avut foarte multe performanțe, nu numai la fotbal, ci și la baschet, care între timp a dispărut. 

Încercăm să adunăm cât mai multă lume alături de noi. Avem deja o certitudine din partea a trei sponsori, care sunt Romgaz, Primăria și Fortza.ro - care ar fi făcut deja transferul unor bani către noi, ca să putem să lucrăm”, a spus Eric de Oliveira, în cadrul unei conferințe de presă.

Ionuț Buzean: „Numele clubului este Asociația Club Sportiv Mediaș 2022”

Președintele noului club din Mediaș este Ionuț Buzean, fost fundaș central la Gaz Metan.

Numele clubului este Asociația Club Sportiv Mediaș 2022. Intenționăm să preluăm toate grupele de copii și juniori ale clubului Gaz Metan, la fel, aproape toți angajații. Tot ceea ce a ținut de noi, am finalizat, toate chestiile de birocrație, de aceea și facem această conferință întrucât, în zilele următoare, am vrea să facem contractele cu antrenorii, cu terenul, alte lucruri care țin de noi.

Așteptăm alături de noi și Primăria, așteptăm Romgazul, așteptăm toate firmele din oraș care pot să ne ajute. Avem deja o firmă care ne-a finanțat, este vorba de firma Fortza. Practic, noi ne-am înființat pe promisiunile acestor două mari companii (n.r. - Primăria Mediaș și Romgaz) și așteptăm acum să vină alături de noi, întrucât avem 220 de copii și juniori, 30 de seniori, plus încă 20 de angajați, iar aici mă refer la antrenori și la femeile din cadrul clubului

- Ionuț Buzean, președinte ACS Mediaș 2022

Ideea acestui club a plecat după implozia clubului mare, practic orașul, după părerea mea, a pierdut cea mai mare emblemă a lui. Apărând această «gaură», ne-am strâns noi, care zicem că am făcut ceva pentru fotbal și am crescut în acest club (n.r. - Gaz Metan). Pentru noi a fost un sentiment groaznic să dispară clubul, ceea ce nu credeam că se poate vreodată, dar iată că se poate și ne-am strâns noi, oamenii de fotbal

- Doru Dudiță, antrenor ACS Mediaș 2022

Citește și:

FCSB, CFR sau Craiova? Surpriză: care a fost cel mai urmărit meci la TV

Anunțul momentului despre Rapid - FCSB: „E un record”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ILLdiamond
ILLdiamond  •  22 Iulie 2022, 23:36

Pana nu platim datoriile poti sa uiti. Nu ne vom asocia cu fosta echipa ca sunt finantele pe noi automat!

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  22 Iulie 2022, 22:45

Succes Eric!

istet10
istet10  •  22 Iulie 2022, 22:10

Era o echipa a esalonului. A scos capul dupa revolutie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close