LIGA 4  ·  CSA STEAUA

Eroare gravă comisă de Florin Talpan: n-a avea voie să facă asta fără aprobare!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 10:25

Florin Talpan câștigă proces după proces cu Gigi Becali, însă disputa dintre CSA Steaua și FCSB e departe de a se termina.

Talpan a șocat pe toată lumea când s-a prezentat într-o zi la ora 22:00 la clubul Steaua și a intrat în sediu, informează TV Telekom Sport.

Juristul CSA Steaua a fost atenționat că are nevoie de aprobări pentru a intra într-o instituție militară după orele de program, anunță sursa citată, însă Talpan n-a ținut cont de asta.

Orice angajat ar trebui să semneze într-un caiet special în momentul în care vrea să intre în club după ora 18:00, așa că Talpan ar putea fi sancționat.

Florin Talpan este într-o luptă deschisă cu noul comandant de la CSA Steaua, colonelul Bixi Mocanu. Acesta din urmă e bănuit de suporterii CSA și de oamenii din club că i-ar face jocurile lui Gigi Becali și ar dori să-l dea afară pe Talpan.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV A început revolta la CSA Steaua! Bixi Mocanu a dat afară din ședință medicul șef, după ce a făcut același lucru și cu Talpan: „Se crede buricul pământului. E omul lui Becali” + Reacția comandantului„O situație mai gravă decât Brexitul”. Decizia Elveției care zguduie din temelii Europa
Libertatea
Comentarii (11)
Asavoaei Catalin  •  04 Februarie 2019, 19:24

Talpan e foarte aproape să învingă un întreg sistem și uite cum este reflectată activitatea lui în GSP. Practic, sistemul și GSP = frați. După atâtea victorii în instanțe, după ce situația reală a disputei Talpan vs Bixi, Pixi, Trixi a fost deja corect reflectată în alte părți iese și GSP-ul în fața continuându-și practic misiunea: „Eroare gravă comisă de Florin Talpan: n-a avea voie să facă asta fără aprobare!”. Așadar, Talpan = rău = continuă să încalce legea. Ai senzația că e o continuare firească a ceea ce fac Antena 3 și Romania Tv în așa zisele analize politice. Dați-i tare băieți, la urma urmelor e nevoie și de voi, să înțeleagă lumea cum te poți compromite sau ce înseamnă reaua credință. Abia așteptăm să ne mai prezentați ce face rău Talpan. Poate vreun transplant.

digei  •  04 Februarie 2019, 14:42
Postat de mosvasile pe 04 Februarie 2019, 13:11

Talpan nu are nici-o sansa in lupta cu caracatita becalista!Numele lui Zisu a fost des pomenit in scandalul schimbului de terenuri dintre Becali si MAN!Cine l-a pus pe Bixi la CSA?Zisu!De ce e atat de sigur Becali ca va castiga "razboiul"cu CSA?D-aia!

Punct ochit, punct lovit!

cuviosul_pafnutie  •  04 Februarie 2019, 13:22

Nu cred eu ca Talpan-care e de atatia ani la CSA-nu stia ca trebuie sa semneze in acel caiet!Mai plauzibil-dat fiind obiectivul lui Bixi de a-l da afara-este ca i s-a intins o capcana!

Vezi toate comentariile (11 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:30 Fotbal, Liga 2
Comuna Recea - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:45 Fotbal, Liga 1
Clinceni - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga
Augsburg - Borussia Dortmund
Digi 3
17:00 Handbal F
ȚSKA Moscova - SCM Râmnicu Vâlcea
Digi 1, Telekom 1
18:45 Fotbal, Liga 2
Petrolul - Dunărea Călărași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Serie A
Cagliari - Lazio
Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Werder Bremen
Digi 3
21:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Inter - Fiorentina
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Marseille - Metz
Digi 4
Program TV complet

Liga 1