FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Eroare gravă comisă de Florin Talpan: n-a avea voie să facă asta fără aprobare!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 10:25

Florin Talpan câștigă proces după proces cu Gigi Becali, însă disputa dintre CSA Steaua și FCSB e departe de a se termina.

Talpan a șocat pe toată lumea când s-a prezentat într-o zi la ora 22:00 la clubul Steaua și a intrat în sediu, informează TV Telekom Sport.

Juristul CSA Steaua a fost atenționat că are nevoie de aprobări pentru a intra într-o instituție militară după orele de program, anunță sursa citată, însă Talpan n-a ținut cont de asta.

Orice angajat ar trebui să semneze într-un caiet special în momentul în care vrea să intre în club după ora 18:00, așa că Talpan ar putea fi sancționat.

Florin Talpan este într-o luptă deschisă cu noul comandant de la CSA Steaua, colonelul Bixi Mocanu. Acesta din urmă e bănuit de suporterii CSA și de oamenii din club că i-ar face jocurile lui Gigi Becali și ar dori să-l dea afară pe Talpan.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV A început revolta la CSA Steaua! Bixi Mocanu a dat afară din ședință medicul șef, după ce a făcut același lucru și cu Talpan: „Se crede buricul pământului. E omul lui Becali” + Reacția comandantului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
10207337678216165
Asavoaei Catalin  •  04 Februarie 2019, 19:24

Talpan e foarte aproape să învingă un întreg sistem și uite cum este reflectată activitatea lui în GSP. Practic, sistemul și GSP = frați. După atâtea victorii în instanțe, după ce situația reală a disputei Talpan vs Bixi, Pixi, Trixi a fost deja corect reflectată în alte părți iese și GSP-ul în fața continuându-și practic misiunea: „Eroare gravă comisă de Florin Talpan: n-a avea voie să facă asta fără aprobare!”. Așadar, Talpan = rău = continuă să încalce legea. Ai senzația că e o continuare firească a ceea ce fac Antena 3 și Romania Tv în așa zisele analize politice. Dați-i tare băieți, la urma urmelor e nevoie și de voi, să înțeleagă lumea cum te poți compromite sau ce înseamnă reaua credință. Abia așteptăm să ne mai prezentați ce face rău Talpan. Poate vreun transplant.

digei
digei  •  04 Februarie 2019, 14:42
Postat de mosvasile pe 04 Februarie 2019, 13:11

Talpan nu are nici-o sansa in lupta cu caracatita becalista!Numele lui Zisu a fost des pomenit in scandalul schimbului de terenuri dintre Becali si MAN!Cine l-a pus pe Bixi la CSA?Zisu!De ce e atat de sigur Becali ca va castiga "razboiul"cu CSA?D-aia!

Punct ochit, punct lovit!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  04 Februarie 2019, 13:22

Nu cred eu ca Talpan-care e de atatia ani la CSA-nu stia ca trebuie sa semneze in acel caiet!Mai plauzibil-dat fiind obiectivul lui Bixi de a-l da afara-este ca i s-a intins o capcana!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează