FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA - ACADEMIA RAPID

EXCLUSIV Am aflat unde se joacă derby-ul Steaua - Rapid! Va fi din nou show în tribune!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 12:38

Derby-ul decisiv pentru supremație în play-off-ul Ligii a 4-a, cel dintre Steaua și Academia Rapid, se va juca pe Arena Națională!

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei ședințe ce a avut loc la sediul AMFB. Derby-ul va avea loc duminică, pe cel mai mare stadion al țării, de la ora 20:30. 

Astfel, Arena Națională va găzdui cel de-al doilea Steaua - Academia Rapid în decurs de mai puțin de două luni. Pe 14  aprilie, cele două rivale s-au întâlnit într-un derby umbrit de incidente, la care au participat însă 36.277 de oameni, o asistență care le ridiculizează detașat pe cele de la meciurile de Liga 1.

Disputa de pe 14 aprilie a fost condimentată cu de toate, exact ca în duelurile din anii '90, când steliștii și rapidiștii se înfruntau la vârf pe prima scenă. Nu au lispit coregrafiile spectaculoase, torțele, incidentele sau momentele tensionate (DETALII).

13.000 €
plus TVA este costul închirierii Arenei Naționale, la care se adaugă 10.000 de euro pentru folosirea instalațiilor. În această sumă nu intră firma de pază, asistența medicală și alte servicii, acestea fiind plătite separat

Cealaltă partidă din play-off, CS FC Dinamo - AS Tricolor, fără implicații însă în economia clasamentului, va avea loc cu o zi mai devreme, de la ora 18:00. Cel mai probabil, acest duel va avea loc pe stadionul Romprim din Capitală. 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN PLAY-OFF

1. Academia Rapid 9 puncte, 2 meciuri
2. CSA Steaua 6 puncte, 2 meciuri
3. FC Dinamo 1 punct, 2 meciuri
4. AS Tricolor 1 punct, 2 meciuri

Rapid a intrat în play-off cu 3 puncte
CSA Steaua cu 2 puncte
AS Tricolor cu un punct
FC Dinamo cu 0 puncte

CUM SE PROMOVEAZĂ: Câștigătoarea play-off-ului va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3-a cu învingătoarea din județul Giurgiu.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
catalynn
catalynn  •  31 Mai 2018, 21:54
Postat de taxipilnie pe 31 Mai 2018, 17:20

daca atat te duce mintea e treaba ta,eu m-am referit la afirmatia ta referitoare la componenta ligii1,daca nu intelegi si ai obsesii cu clonele,drum bun!poate te-ar satisface un campionat doar cu echipa lui gigi,pe mine nu,vreau sa castige pe merit un titlu nu cum vrea acum taplan cu academicienii r pe la comisii sa promoveze daca nu ai oponenti puternici d-aia ne luam cate 5 in cupele europene sau zburam din primul tur.

Diferenta e ca jjijji s-a dus la TAS desi nu avea dreptate, plus impotriva celui care l-a ajutat enorm! Aici lucrurile sunt clare, Academia nu doar ca nu au respectat legile si regulamentele dar la interventia politica si-au modificat "de urgenta" ROAFul pt a ajuta fix 2 echipe: Academia si SR Brasov. Nu e vina lui Pancu sau Nico ori a suporterilor pt ca s-a ajuns aici, insa legea e lege, trebuie respectata de toata lumea nu doar ca fcsbul numai cand le convine lor. A mai fost acum cativa ani o situatie similara in care desi Rapid au castigat pe teren ramanerea in L1 au fost pana la urma retragradati pt ca legea nu a fost respectata. Daca nu respecti regulamentul ce valoare mai are "meritul sportiv"? E ca atunci cand dai gol din offside, dpdv sportiv ai inscris dar nefiind regulamentar nu conteaza. La fel la Box, am mai dat acest exemplu, daca nu iti faci categoria de greutate si pici cantarul chiar si cu 100 de grame poti sa fii tu de 15 ori mai bun decat adversarul ca meciul e pierdut ... Insa are dreptate colegul, daca Steaua joaca precum cu Tricolor iar Rapid cum au jucat in primele 2 meciuri din play off Steaua castiga fara probleme.

ucluj2011
ucluj2011  •  31 Mai 2018, 18:02
Postat de drughi009 pe 31 Mai 2018, 14:08

maxim 7000 vor fi sa vada clonele , iar din partea csa 2017 regal D-na talpana va da lovitura de incepere a meciului asta daca nu va ocupata sa dea in judecata colindul steaua sus rasare sau hotelul steaua de mare de la eforie

Ha...ha...ha...!!! Te-ai născut așa hazos , sau ai devenit între timp??? Vor fi echipe ADEVĂRATE cu fani ADEVĂRAȚI cum voi FCSB-ul nu aveți și nu veți avea vreodată mîncător de semințe *** care ești tu. Cel mai important lucru este că , PESTE 30.000 de FANI ADEVĂRAȚI ai fotbalului și o atmosferă pe care Liga I nu a mai văzut-o cam de multișor... Cel mai bun să meargă mai departe , dar dacă Steaua joacă cum a jucat împotriva lui Dinamo , le dă Rapidul de la 5 în sus. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

taxipilnie
taxipilnie  •  31 Mai 2018, 17:28
Postat de taxipilnie pe 31 Mai 2018, 17:20

daca atat te duce mintea e treaba ta,eu m-am referit la afirmatia ta referitoare la componenta ligii1,daca nu intelegi si ai obsesii cu clonele,drum bun!poate te-ar satisface un campionat doar cu echipa lui gigi,pe mine nu,vreau sa castige pe merit un titlu nu cum vrea acum taplan cu academicienii r pe la comisii sa promoveze daca nu ai oponenti puternici d-aia ne luam cate 5 in cupele europene sau zburam din primul tur.

fac o precizare la acest mesaj anterior ca sa nu mai inteleaga sibelius cum vrea el,deci am dat exemplul cu talpan comparativ cu ce a vrut gigi anul trecut si anume ca sa obtina campionatul la tas,ai inteles sibelius?erai fericit daca ar fi castigat la tas?eu,nu.daca esti bun castigi pe teren nu la comisii.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează