FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Critici la adresa CSA de la un personaj-surpriză! Lăcătuș desființat după ultimele declarații: "Sunt niște mincinoși! N-au vrut să mă ia la Steaua"

Alin Stoica în tricoul naționalei
Alin Stoica în tricoul naționalei

Articol de - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 12:48

Alin Stoica (38 de ani), fiul lui Tudorel Stoica, un susținător fidel al proiectului CSA Steaua, îl critică pe Marius Lăcătuș, care a spus după ratarea calificării la barajul pentru Liga a 3-a că niciun fost stelist n-a dorit să joace pentru echipa de fotbal în Liga a 4-a (detalii AICI).

"Cei de la CSA sunt niște mincinoși. Mă deranjează minciuna. Marius Lăcătuș a spus că n-a venit niciun fost stelist să joace în Liga a 4-a. Minciună mai mare nu există. Eu m-am oferit să vin, dar nu m-au vrut. Doar Ion Ion a fost cel care a insistat, dar degeaba. Sunt de o atitudine pe care nu mi-o pot explica. Pentru mine, ceea ce spune Helmuth Duckadam e corect: la CSA nu e un proiect serios.

Nu poți să-i minți pe suporteri în halul ăsta. Îmi pare rău că spun toate lucrurile astea, dar îmi doresc ca adevărul să iasă la iveală cu tot ceea ce se întâmplă acolo", a declarat Alin Stoica pentru GSP.ro.

Alin Stoica a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Anderlecht, Club Brugge, Siena, Progresul, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, FC Brașov, Vojvodina și Concordia Chiajna.

Ultimele două cluburi la care a fost legitimat sunt Gulbene din Letonia (în 2015) și Sohar din Oman (în 2016). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
lucghencea
lucghencea  •  13 Iunie 2018, 12:43

Nu exista alt club STEAUA decat in Ghencea iar ce se petrece la echipa desi nu ne bucura e totusi problema noastra . Alin era util in Ghencea dar s-a plecat de la premisa sa nu se aduca fotbalisti la final de cariera iar Lacatus a incercat si el sa se scuze , atata tot , dupa esecul cu jucatorii echipei din Giulesti care daca ar juca cu Voluntari sau Colentina din prima liga in vara asta iar bate de i-ar usca cu Niculae in forma senzationala , de necrezut chiar . Deci doar scuze de circumstanta . Iar cu identitatea clubului nostru nu ne sunt de folos sfaturile altor suporteri de la cluburi rivale , fiindca noi stim care e STEAUA fiindca suntem metropolitani si stim unde e Ghencea si unde vin Bercenii si stim sa facem si diferenta dintre cluburile rivale din capitala . LUPTA STEAUA !

kyil
kyil  •  06 Iunie 2018, 20:49

Adevarata Steaua e in Liga 1 . CSA e sectia de fotbal a armatei reinfiintata, e un paradox trist dar adevarat. Toti au vrut spaga rand pe rand de la El Cio banda nte dar au primit m.u.i..e asa ca l-au dat in judecata. Talpan e un parvenit afon bufon care nu stie fotbal nici cat un samoan dar e as in legislatie si a castigat un proces incredibil..Alin Stoica e stereotipul fotbalistului roman, nascut talent,retras speranta , cu gura mare si pervers .

sibelius
sibelius  •  06 Iunie 2018, 17:11
Postat de manutd.steaua pe 06 Iunie 2018, 16:53

Strategia clubului e sa existe pana cred ei ca vor primi alea 37 milione,insa pare imposibil sa nu se desfiinteze pana atunci,pt ca oricum nu vor primi un cent din banii aia!Burtosii cu grade suspina mult si bine dupa banii ciobanului!

Pana incep lucrarile la stadion...ca sa nu zica lumea ca se face un stadion nou pentru un club fara sectie de fotbal.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează