FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Lăcătuș se plânge: "Ce jucător cu experiență să vină alături de actuala Steaua?" + A anunțat ce va face în noul sezon și i-a răspuns lui Becali

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 17:55

Marius Lăcătuș, directorul tehnic de la CSA Steaua, recunoaște că niciun fost jucător al roș-albaștrilor n-a dorit să vină la echipa din Liga a 4-a pentru a pune osul la promovare, așa cum au făcut-o Daniel Pancu, Daniel Niculae, Vasile Maftei și Ionuț Voicu la Academia Rapid.

"Toată lumea îmi spune că trebuia să apelez la foști jucători importanți cu experiență pentru a mă ajuta la Liga a 4-a. Dar eu vă întreb cine ar vrea să vină la actuala Steaua în această situație? Eu am spus de multe ori că acei jucători care s-au dus la Rapid să joace sunt jucători care simt ceva pentru echipa aia. Noi ne-am tot gândit la jucători cu experiență, dar nu i-am găsit", a declarat Lăcătuș la TV Telekom Sport.

Continuă la CSA

"Fiara" spune că va continua la Steaua și în sezonul viitor: "Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru atașamentul de care au dat dovadă în acest an. Am discutat cu suporterii și nu se pune problema să nu fie alături de noi și anul viitor. Acum sunt mai hotărât ca niciodată să continui aici. Nu voi renunța până când această echipă nu va evolua într-o ligă superioară. Chiar dacă ar veni o ofertă de la Liga 1 eu îi asigur pe suporteri că vreau să merg mai departe aici la Steaua."

"Din ce am discutat cu conducerea clubului și cu cei de la Minister nu s-a pus problema să renunțăm la acest proiect. Nu luăm în calcul vreo fuziune cu altă echipă" Marius Lăcătuș

I-a răspuns lui Becali

Lăcătuș i-a răspuns lui Becali, după ce patronul FCSB a transmis felicitări celor de la CSA Steaua pentru locul 2 obținut în Liga a 4-a: "Nu pot să-i răspund lui Becali decât la fel cum a făcut-o și el. Felicitări FCSB-ului pentru locul 2!".

Regretă incidentul de ieri

Oficialul roș-albaștrilor regretă că a răspuns violent ieri înaintea meciului pierdut cu Academia Rapid, scor 0-2, când un suporter giuleștean l-a făcut "boschetar" (DETALII AICI!): "Nu mi-a spus doar boschetar, dar asta e. Nu i-am făcut nimic. Am urcat la el și am avut o discuție mai bărbătească cu el. Regret, nu trebuia să-mi ies din fire având în vedere că era un meci important".

Citește și:  Rapidiștii au început ofensiva înaintea finalei de azi cu CSA Steaua: "După meci, Lăcătuș iși va lua gentuța și va pleca"

Citește și: CSA Steaua blocată încă un an în Liga a 4-a! Academia Rapid se impune clar pe Arena Națională și merge la barajul de promovare!

Citește și: Gigi Becali râde de CSA Steaua: "Felicitări pentru locul 2" » Promisiune pentru echipa Armatei: "O țin pe Rapid în Liga a 3-a ca s-o mai bată"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  05 Iunie 2018, 12:50

Un *** de rapidist *** la jignit pe Lăcătuș !Urat am ajuns...*** ! Succes Laca !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

911252189021298
Dante Danny  •  05 Iunie 2018, 12:20
Postat de kwd2015 pe 05 Iunie 2018, 00:15

*** Stiu doar ca nu e rapidul. Ala a murit. Voi doar vreti sa cumparati hainele si stenturile mortului. Asta nu va face pe voi sa fiti mortul. Va face R ul. Sau afc ul sau academia. Dar rapidul nu veti mai fi niciodata, orice ati cumpara voi. Plus ca nu prea aveti ce cumpara. Rapidul ala *** nu a avut decat trecut in sensul fizic, al timpului. Palmares....sub craiova de exemplu. Asta ca sa va dau o alta echipa politica si care nu mai exista.

Ori ești prost ori prost informat. Rapidul nu a luat un cent de la primărie. Au fost și vor fi sponsori,vanzari de bilete și abonamente și îl avem pe Gruia Stoica în caz ca ai auzit de el. Rapid o sa fim mereu fiindcă Rapidul suntem noi suporterii. Și dacă avem palmares sub Craiova ce?! Noi ne iubim echipa nu pentru trofee dar tu nu ai cum sa înțelegi. Rapid a avut asta asa ca exemplu, rezultat pozitiv în ultimii 15 ani cu fcsb...asta știi?

427951077389201
Mihai Tanase  •  05 Iunie 2018, 10:47

Mai mult de locul doi n-au reușit nici el atunci când îl plătea Becali,iar el spunea că antrenează Steaua,nu FCSB.Si din câte știu i-a mâncat banii in vreo trei rânduri banii lui Becali.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează