FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA, 20:30, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Rapidiștii au început ofensiva înaintea finalei de azi cu CSA Steaua: "După meci, Lăcătuș iși va lua gentuța și va pleca"

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 16:36

Portarul Academiei Rapid, Ștefan Ciuculescu, a acordat un interviu pentru GSP.ro înaintea meciului din această seară, cu CSA Steaua, ora 20:30, care va decide campioana Ligii a 4-a și echipa care va juca barajul de promovare în Liga a 3-a. 

Cele două echipe sunt la 3 puncte înaintea ultimei runde a play-off-ului, iar steliștii sunt obligați să învingă pentru a termina primii. 

- Ștefan, la ce te aștepți de la meciul de azi?
- Mă gândesc doar la victorie! Deși avem două șanse de a merge mai departe la baraj, luăm în calcul o singură variantă și aceea este victoria!

- Cum crezi că vei fi primit de galeria Stelei, mai ales după ultimele conflicte dintre tine și cei de la Peluza Sud?
- Nu ma interesează! Am rămas preten cu câțiva băieți care m-au înțeles în iarnă de ce am ales să vin la Rapid, restul să facă ce consideră ei.

- Unde crezi că se va face diferența azi?
- Ei sunt obligați să atace și să depună efort ceea ce ne avantajează. Avem în teren jucători cu experiență care vor face diferența în momentele cheie ale meciului.
Cred că aici se va face diferența, la experiență.

- Crezi că suporterii voștri vor domina din nou atmosfera de pe Arena Națională ca la meciul din returul sezonului regulat?
- Da! Vor fi din nou în jur de 20.000 de rapidiști care vor cânta 90 de minute așa cum au făcut-o și în celelalte două meciuri care s-au disputat până acum între Rapid și Steaua. Mă aștept ca fondul sonor sa fie dominat de rapidiști!

- Te-ai gândit cum vei sărbători dacă veți câștiga play-off-ul?
- Pfoaa! Nu știu...nu mă gândesc încă la bucurie. Mai întâi să câștigăm și după totul va veni de la sine! Dacă aș putea aș merge cu suporterii pe jos până în Giulești ca să continuăm sărbătoarea la noi acasă! Dar mai întâi să câștigăm și după voi vedea cum voi sărbători.

- Vei continua la Rapid și în sezonul viitor?
- Contractul meu expiră după ultimul meci de baraj. Da, îmi doresc să rămân la Rapid pentru că aici mi s-a oferit o șansă, multă încredere și din respect pentru acești oameni din staff și din tribune voi rămâne la Rapid cât se va putea indiferent de situație! Țin să le mulțumesc încă o dată pe această cale că au avut încredere în mine și sper că nu i-am dezamăgit în nici un moment până acum.

- Totuși, există șansa să câștigați acest play-off și să vă fie luate punctele după intervenția lui Talpan la FRF.
- Din ce am înțeles cei de la FRF au spus clar că vor promova echipele doar pe criteriul sportiv! Eu nu înțeleg cum fotbalul din România a ajuns să se dispute mai mult pe la TAS, judecătorii și așa mai departe! Unii oameni chiar nu observă că suntem de râsul lumii în Europa, devenim penibili prin chestiile astea! Domnul Talpan încearcă să își ajute clubul cum știe și doar atât. Dacă îl pui să dea cu piciorul în minge o desface la cusături când o lovește. Mie unu îmi dă dovadă de neputință când vezi că echipa ta nu e în stare să promoveze pe criteriul sportiv încerci să deschizi acele portițe care oricum cred că i se vor Închide!

- Crezi că secția de fotbal a CSA Steaua va continua și sezonul viitor dacă nu va promova în acest an?
- Păi e foarte simplu. După meciul din retur am auzit că în cazul în care nu va promova, Marius Lăcătuș iși va lua gentuța și va pleca pentru că nu și-a îndeplinit obiectivul. Nu văd cine ar putea veni în locul lui la Steaua după ratarea promovării! Bine, la anul va fi mult mai ușor în Liga a 4-a pentru că Rapidul va promova și CSA ar rămâne să se lupte cu CS FC Dinamo și cu Comprest GIM, echipele care le-au încurcat și în acest retur. În cazul ăsta nici la anul nu ești sigur de promovare. Personal îmi doresc ca după meciul de diseară să ies învingător și fără gol primit.

"Am venit la rapid pentru bunicul meu care știu că și-ar fi dorit să mă vadă apărând poarta Rapidului!" Ștefan Ciuculescu, portar Academia Rapid

CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN PLAY-OFF

1. Academia Rapid 9 puncte, 2 meciuri
2. CSA Steaua 6 puncte, 2 meciuri
3. FC Dinamo 2 puncte, 3 meciuri
4. AS Tricolor 2 puncte, 3 meciuri

Rapid a intrat în play-off cu 3 puncte
CSA Steaua cu 2 puncte
AS Tricolor cu un punct
FC Dinamo cu 0 puncte

CUM SE PROMOVEAZĂ: Câștigătoarea play-off-ului va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3-a cu învingătoarea din județul Giurgiu.  

Citește și: Toate detaliile finalei Academia Rapid - Steaua! EXCLUSIV Interviuri cu două dintre vedetele echipelor: "Să nu-i subestimăm" / "Uitați ce a fost! Asta e finala"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
marius.bxl
marius.bxl  •  03 Iunie 2018, 21:34

Domnul Talpan încearcă să își ajute clubul cum știe și doar atât. Mie unu îmi dă dovadă de neputință când vezi că echipa ta nu e în stare să promoveze pe criteriul sportiv încerci să deschizi acele portițe care oricum cred că i se vor Închide! Foarte frumos explicat.felicitari

114441002777320
Rudolf Hoss  •  03 Iunie 2018, 19:54
Postat de hitman222 pe 03 Iunie 2018, 19:40

gigisti hidosi mânjesc pagina Stelei.

Ti-au banat contu cu *** ? Acuma esti Hitman la CeAPe ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rurik11
rurik11  •  03 Iunie 2018, 19:50
Postat de hitman222 pe 03 Iunie 2018, 19:40

gigisti hidosi mânjesc pagina Stelei.

*** explica-ne tu cum ai putut sa treci de la steaua la dinamo si de la dinamo la martorii lui talpan. Nu iti e asa putin rusine sa tradezi in halul asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează