FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Florin Talpan explică de ce îl vrea pe Marcel Răducanu la CSA Steaua: „A fost unul dintre idolii copilăriei mele”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 16:35

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a explicat pentru GSP.ro de ce a ales l-a ales pe Marcel Răducanu să se ocupe de viitoarea academie a roș-albaștrilor și a vorbit despre modul în care a ajuns în contact cu fostul mare fotbalist stelist.

-Domnule Talpan, de ce v-ați gândit să-l aduceți la Steaua pe Marcel Răducanu? 
- Marcel Răducanu a fost unul dintre idolii copilăriei mele, alături de ceilalți mari fotbaliști steliști. El m-a făcut să iubesc fotbalul. Pentru că nici nu ai cum să nu te îndrăgostești de acest sport după ce îl vezi pe Marcel Răducanu jucând și dribland. 

- Cum ați intrat în contact cu Marcel Răducanu? 
- M-am bucurat enorm când m-a sunat și mi-a cerut ajutorul. Și mă bucur și mai mult că pot să îl ajut. Regret și astăzi că nu am putut să îl ajut pe Lucian Bălan, când avea nevoie și când cerea ajutorul clubului. Din păcate, atunci nu eram într-o poziție în care să pot să fac ceva pentru el. Sper să rezolvăm rapid problema domnului Răducanu, pentru că ministerul trebuie să aibă grijă de toți marii sportivi steliști, deoarece ei au făcut foarte mult bine atât României, cât și Armatei. Ei au reprezentat Armata Română cu succes, peste tot prin lume.  

- Ce doriți să aducă Marcel Răducanu la Steaua? 
- Știu că domnul Răducanu, pe lângă că a fost un fotbalist uriaș, este și un bun antrenor, formator de fotbaliști. Școala dumnealui e una dintre cele mai apreciate din Germania. Acesta este motivul pentru care i-am cerut ajutorul, pentru a duce academia de fotbal a Stelei la un nou nivel, un nivel superior tuturor celorlalte academii din România. Cu Marcel Răducanu, Ștefan Iovan, Adrian Bumbescu și ceialalți mari fotbaliști steliști care ajută la dezvoltarea academiei de fotbal a Stelei sunt sigur că vom avea rezultate extraordinare și că vom readuce Clubul Sportiv al Armatei Steaua București printre forțele fotbalistice ale Europei.  

- Concret, dumneavoastră ce vreți să faceți la Steaua? 
- Așa cum bine știți, în ultimii ani am luptat pentru protejarea mărcii, palmaresului și a numelui Steaua, dar și pentru reactivarea secției de fotbal. Această este secția fanion a clubului nostru, secția cu cel mai mare potențial, care poate ajută la dezvoltarea întregului club și aducerea sa la nivelul marilor cluburi europene ale mileniului 3. Acesta este scopul meu final. Steaua București este cel mai important brand sportiv românesc, unul dintre cele mai importante branduri românești, și nu trebuie să lipsească de pe harta superputerilor sportive mondiale. Acolo e locul nostru, acolo trebuie să ne întoarcem cât mai repede. Și vom face acest lucru, cu ajutorul celor precum Marcel Răducanu, marii sportivi care ne-au dus pentru prima dată acolo. Ei cunosc deja drumul. Sper să pot să pun în aplicare planul meu, sper să îi pot ajută pe foștii mari sportivi steliști, așa cum merită, și sper că Steaua să revină în top cât mai repede.

Vezi și:

EXCLUSIV Lovitură dată de Steaua! Marcel Răducanu vrea să vină la CSA: „Am vorbit cu Talpan. O să vin la București” + Pregătește revoluția în Ghencea 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
983346161814139
Mihai Tulica  •  25 Octombrie 2019, 07:41

1 - Bine ca nu l-ai avut idol pe Michael Jackson ...asa cum poate sa vina Michael asa va veni si Marcel 2 - Te-a întrebat ziaristul ...concret ce vrei sa faci ! Bla-Bla-bla. Nimic 3 - Te-ai gandit cum sa mai apari prin presa si hop una cu Marcel. 4 - Pastilele s-au luat ?

nealiniatul
nealiniatul  •  25 Octombrie 2019, 06:20

Ce maimutoi penibil este Talpan asta! Sa il aduci pe Marcel Raducanu la club pentru ca ti-a fost idol! Sa spui ca Iovan , Bumbescu si restul or sa faca treaba la club pentru ca au fost mari jucatori! Si ma rog cu ce bani readuce el gloria? Cu banii de la mamica lui? Un nesimtit fara nici un fel de respect pentru banul public, asta este figurantul asta. Pe Raducanu nu il respecti de loc Talpane. Tu habar nu ai ce stie sa faca omul ala. Daca aveai idee , ai fi spus. Raducanu chiar este un antrenor profesionist specializat pe fotbalul juvenil. Are metode de antrenament foartte bune, foarte solicitante si toate cu mingea. Tu crezi ca betivanii aia de Bumbescu si restul, care doar stiu sa injure, au destul creier sa invete ceva de la Marcel? Probabil ca au inceput sa il sape deja.

steaua1986.
steaua1986.  •  24 Octombrie 2019, 18:50
Postat de 7manuel pe 24 Octombrie 2019, 17:01

Ce mincinos e *** asta de Talpan. Ce idol putea sa fie Marcel Raducanu pentru el, cand acesta a fugit din tara in 1981. Cat ani avea aceasta coada de topor in '81?

coada de topor esti tu ma prostule.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close