LIGA 4  ·  STEAUA

EXCLUSIV Florin Talpan dă de pământ cu avocații lui Gigi Becali! Nu-l iartă pe Pompiliu Bixi Mocanu: „Vrea să prostească lumea? Vrea să mă denigreze! Îl dau în judecată”

Florin Talpan
Florin Talpan

Marti, 30 Iulie 2019, 16:58

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a reacționat după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit că a printat documente de 10.000 de euro. (Detalii AICI)

Într-un comunicat către GSP, Florin Talpan l-a acuzat din nou pe comandatul Pompiliu Bixi Mocanu că nu-l lasă să-și facă treaba și a spus că vrea să-i facă plângere pentru denigrare.

„Copiile xerox sunt din mai multe dosare aflate de rolul instanțelor de judecată din România, dosarelor aflate pe rolul EUIPO, UEFA. Ce vrea să facă colonelul Mocanu? Să prostească lumea ca să uite de contractul de închiriere rămas în vigoare prin eludarea legii și prin bunăvoința lui cu Fundația Steaua Tenis XXI? Să se uite că pentru echipa de fotbal s-au cheltuit 2 milioane de euro în ultimii doi ani, iar echipa nu a promovat în Liga 3?

Nu îi mai permit colonelului Mocanu să mai mă denigreze. Dacă este nevoie, voi formula plângere împotriva lui pentru hărțuire și abuz în serviciu. Iar pe cale civilă voi cere despăgubiri.

Colonelul Mocanu dorește să îmi minimizeze meritele, să mă înjosească și să îmi aducă oprobriu public. Eu am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua București marca, numele și palmaresul și am recuperat sume considerabile de bani de la FCSB doar prin munca și cunoștințele mele. Să îi fie rușine pentru ceea ce face.

Trimite doar comisii de sancționare, nu mă lasă să lucrez și nu semnează acte! Nu face decât să se ocupe de distrugerea mea? Vrea să uite lumea că nu este pus în funcție pe criterii de competențăFlorin Talpan

mAI JOS, COMUNICATUL INTEGRAL

 

Citește și:

EXCLUSIV „Florin Talpan nu are niciun merit în câștigarea mărcii!” » Dezvăluiri incredibile despre juristul CSA SteauaVIDEO | Un tânăr, prins pe stradă seara, a fost bătut de polițiști în București. ”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”

Libertatea

Comentarii (93)

Mihai Vâlsan  •  31 Iulie 2019, 11:57

Sunt curios sa aflu din ce bani se platesc toate procesele sustinute de Talpan? Cumva din banii clubului sau ai ministerului? Fiindca atunci se pune intrebarea, avand in vedere ca este vorba de bani publici, de ce este obligat un fan Dinamo, Rapid sau U Craiova sa suporte costurile unor procese ale inchipuitului asta? Apropos! Este in mana cu cupa Campionilor Europeni? Care este aportul lui in cucerirea acestei cupe de-si permite sa se fotografieze cu ea?

tybass  •  31 Iulie 2019, 10:11

"Nu-i permit să mai mă denigreze. " Halal limbă română!! Și ăsta a făcut liceul la fără frecvență și ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna  •  31 Iulie 2019, 08:06

"Armata" romana: se ocupa de fotbal, iar un subordonat isi cearta "seful" in public ! Halal...

Vezi toate comentariile (93)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1