FOTBAL  »  LIGA 4  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Formă de protest: fotbalistul a apărut în tricou cu FCSB la meciul cu CSA Steaua!

Foto: Vlad Nedelea +1   FOTO
Foto: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 18:18

Alexandru Petre, portarul celor de la Tricolor, e doar rezervă în meciul de azi pe care echipa sa îl dispută în a doua etapă din play-off-ul Ligii a 4-a cu CSA Steaua, de la ora 18:30. Meciul poate fi urmărit AICI!

Petre e și antrenor cu portarii la grupele născute în perioada 2003-2011 de la FCSB și apără poarta Tricolorului de peste o jumătate de an.

Portarul și-a făcut apariția la încălzire îmbrăcat cu un tricou al celor de la FCSB pe sub bluza cu însemnele lui Tricolor. (FOTO în galerie)

Petre și-a explicat gestul de protest prin faptul că o consideră pe FCSB adevărata Steaua. 

- Alex, ați pierdut de două ori în sezonul regulat cu Steaua, azi cum va fi?
- Am lăsat toți munca și toate treburile, e cel mai important meci. Ne dorim să îi încurcăm, să facem o figură frumoasă. E un bonus că suntem aici, în play-off, dar nu vrem să dezamăgim. Ne bucurăm de terenul bun, de meciurile televizate.

- La primele meciuri n-au fost foarte mulți oameni, deși la meciul de pe Arena Națională s-au strâns foarte mulți suporteri.
- Mă așteptăm să nu fie un interes așa mare. Meciurile sunt în cursul săptămânii, lumea e la muncă. Sunt destui oameni, e exact cum mă așteptăm.

- Un pas greșit al Stelei ar fi sinonim, în mare parte, cu trimiterea rivalei Rapid la baraj...
- Așa este. N-ar fi o mare surpriză pasul greșit al CSA-ului, și cei de la Rapid se bazează probabil pe noi. Ne-au bătut foarte greu și în sezonul regulat, o dată în minutul 86. Sperăm să se împiedice azi. Oricum Rapid are prima șansă.

- Cum simți tu acest meci? Toți cei de la clubul la care antrenezi sunt împotriva Stelei.
- CSA-ului. Nu Stelei. Am primit câteva telefoane, cu siguranță s-ar bucura să-i încurcăm.

- Ai vreo prima specială pentru acest meci?
- (Râde) Am fost oarecum amenințat, cu ghilimelele de rigoare, să nu mă prezint în bază fără minimum un egal. Glumesc! Cu siguranță toate echipele din acest play-off sunt împotriva lor. Nu e un stres, un meci că toate celelalte. E liga a 4-a.

- Văd că porți un tricou cu FCSB. 
- Da, eu știu pe cine susțin. Pentru mine FCSB e Steaua. Eu m-am bucurat la meciurile cu Ajax și Chelsea. Parcă și Sudul a fost atunci pe teren și s-a bucurat. Fiecare e liber să aleagă ce vrea.

- Crezi că vei avea viață grea cu galeria Stelei?
- Am avut și la meciul retur. Și azi va fi la fel dacă vei publica acest interviu înainte. Asta este. E normal să fie aceste șicane. Ei susțin altă echipă față de ce echipă susțin eu. Pentru mine FCSB e Steaua, pentru ei Steaua e Clubul Sportiv al Armatei. Treaba lor. Fiecare decide ce vrea.

"Suntem în continuă creștere cu Academia de fotbal de la Steaua. Se vede și in rezultatele pe care le avem. Majoritatea grupelor au jucători de calitate. Veți vedea in 6 luni un produs al academiei la prima echipa. Așa cred eu. Sunt destui jucători cu calitate. Am încredere pentru că îi văd zilnic" Alexandru Petre

"Răzvan Ducan, pe care l-ați văzut in finala Cupei României U19, e un portar deosebit. Cred că are un viitor frumos. Depinde de el dacă se va pregăti bine în continuare, cum a făcut-o și până acum" Alexandru Petre

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
10202925648180625
Eugen Qy  •  30 Mai 2018, 22:24

Ma si mir cat de caraghios e toparlanul ala, care *** STAPANULUI LUI si anume pe aia in care gb, stapanul lui, declara RASPICAT CA fc fcsb NU E STEAUA !!! In rest poate sterge si praful inaintea lui gb !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  30 Mai 2018, 21:20
Postat de ares123 pe 30 Mai 2018, 19:25

***...citesti si tu mai departe de titlu..?? Te duce mintea ?. Vezi ca omul chiar incaseaza bani de la becali, pentru ca e antrenor cu portarii la FCSB, la grupele de copii...scrie imediat dupa titlu. Cum naiba de te descurci ma sa ajungi pe GSP...???!!?

imi pun nik ul tau...:)... da ce eu am zis ca nu ia bani acum? puneti ochelari..

1686525761599040
Mario Durm  •  30 Mai 2018, 20:39

Cat adevar graieste baietasul asta... "Eu m-am bucurat la meciurile cu Ajax și Chelsea. Parcă și Sudul a fost atunci pe teren și s-a bucurat. Fiecare e liber să aleagă ce vrea." :))))))))))))))))))))))). Nu e domneeeeee' ... din 2003, Sudul n-a fost cu Steaua ca ei nu il inghit pe Becali... au uitat oamenii cand mancau din mana oierului, acum baietii sunt bazati. Si la anu' tot in liga a-4 a o sa fiti... si tot cam la fel de bazati. Asta in cazul in care nu va face FRF-ul vreo surpriza sa va bage-n Liga a 3-a... ca vad ca tot incepeti procese prin m@rtalogul ala de Talpan... ati uitat ca pe teren ati fost praf si pulbere.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează