FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV CSA Steaua reacționează prompt după acuzele Rapidului: „Burcă să mai citească regulamentele! Asta era decizia normală”

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 20:13 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 20:50

Decizia AMFB de a o desemna pe CSA Steaua campioană în Liga a 4-a, fără disputarea play-off-ului, a stârnit un val de reacții dure.

 Iulian Miu, antrenor secund la CSA Steaua, a reacționat după declarațiile făcute de Ovidiu Burcă, reprezentantul ocupantei locului secund în Liga 4, Rapid II. 

Eu cred că Ovidiu știe foarte bine regulamentele. Dacă nu le știe, să le mai citească. Să-l citească și pe cel care spune că play-off-ul se joacă între primele patru echipe, cât și protocolul pentru reluarea compețiilor de fotbal amator, care s-a votat în Comitetul de Urgență al FRF, pe 14 iulie. Burcă vrea vrea să pară interesant și nu înțeleg de ce. 

Regulamentul nu poate fi schimbat în timpul competiției. Și play-off-ul nu se poate juca între două echipe. AMFB nu ne-a făcut niciun favor. Sunt cunoscute schimburile dure care au fost între noi și ei pentru că nu au vrut să renunțe la play-off, așa cum au făcut alte Asociații Județene. 

Acum, cu criza de timp și cu coronavirusul, asta era decizia normală. Suntem pe locul 1, la 7 puncte distanță. Ovidiu Burcă ar face bine să își vadă de echipa lui și să ne lase pe noi în pace!”, a declarat Iulian Miu pentru GSP.ro. 

VIDEO. Cum arată acum stadionul Ghencea

Clasamentul din play-off-ul Ligi a 4-a: 

ECHIPĂPUNCTE
1. CSA Steaua54
2. FC Rapid 192347
3. ACS Bucharest United46
4. Progresul București40
5. AFC Asalt40

Citește mai multe știri din Liga a 4-a:

EXCLUSIV Rapid iese la atac, după ce AMFB a declarat-o pe CSA Steaua campioană: „Te duce cu gândul la alte chestii! Vom contesta decizia”

EXCLUSIV CSA Steaua e campioană în Liga 4! Reacția președintelui AMFB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
rumunek
rumunek  •  16 Iulie 2020, 10:18

O echipa cu numele STEAUA nu poate să se teamă de un meci cu oricare echipă a Rapidului. Dar cum Miu e o caricatură de antrenor, așa e și acea echipă o caricatură a STELEI. Se ascunde după influențe și frânturi de regulamente. După 2 ani în care a pierdut pe teren, era o datorie morală față de suporteri și numele STEAUA să câștige promovarea pe teren, cu coronavirus sau fără, desculți, pe nisip, oricum.

jercalau11
jercalau11  •  16 Iulie 2020, 07:45

Steaua București e ca și promovată in Liga a 4-a!

ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  16 Iulie 2020, 05:40

Clasamentul menționat în articol nu este din play off-ul ligii a IV-a, ci din sezonul regulat, în momentul întreruperii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează