FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Rapid iese la atac, după ce AMFB a declarat-o pe CSA Steaua campioană: „Te duce cu gândul la alte chestii! Vom contesta decizia”

Ovidiu Burcă nu e de acord cu decizia prin care Steaua a devenit campioană în Liga 4
Ovidiu Burcă nu e de acord cu decizia prin care Steaua a devenit campioană în Liga 4

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 13:10 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 14:59

AMFB a decis astăzi anularea play-off-ului din Liga 4 și a trimis-o pe CSA Steaua direct la barajul pentru promovarea în Liga 3. Ovidiu Burcă, reprezentantul ocupantei locului secund în Liga 4, Rapid II, nu e de acord cu decizia. 

Steaua a mers în play-off-ul pentru promovarea în Liga 3 după ce Bucharest United și Progresul 2005 au anunțat că nu pot îndeplini condițiile stipulate în protocolul medical stabilit de FRF și MTS. Echipa secundă a Rapidului era pregătită de joc, iar Ovidiu Burcă își cere drepturile. Într-o reacție oferită GSP.ro, președintele giuleștenilor spune că va contesta decizia. 

Ovidiu Burcă: „Play-off-ul trebuie să se joace!”

„N-ai cum să dai o asemenea decizie numai pentru că îi întrebi pe unii dacă pot sau nu să respecte protocolul. Avem un regulament, un protocol medical, cine nu poate să îl respecte, nu se prezintă la meci și pierde cu 0-3. E simplu. Noi am chemat echipa de o lună și jumătate la pregătire, am făcut 3 teste, eram pregătiți de joc. Pentru ei ar fi fost o foarte bună ocazie să arate ce pot. 

Nu e deloc normal să se întâmple asta, când două echipe și-au manisfestat posibilitatea să joace în play-off. Am rămas surprins de această decizie, care este total anapoda. Noi ne gândim să atacăm acest lucru și vrem să se joace play-off-ul, pentru că nu e deloc în regulă ce s-a întâmplat. S-a luat decizia mult prea ușor, e cusută cu ață albă, pe repede înainte. Te poți duce cu gândul și la alte chestii. Trebuie să jucăm și cine e mai bun să se califice la baraj. De ce să ne se ia nouă dreptul de a lupta pentru a ajunge în Liga 3, doar din cauză că unii nu vor sau nu pot să respecte protocolul medical?! Trebuie să se joace play-off-ul! Asta e măsură corectă!”, a declarat Ovidiu Burcă pentru GSP.ro. 

Clasamentul din Liga 4 înainte de întrerupere

ECHIPĂPUNCTE
1. CSA Steaua54
2. FC Rapid 192347
3. ACS Bucharest United46
4. Progresul București40
5. AFC Asalt40

VIDEO. Care e stadiul lucrărilor la arena din Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

MApN nu se opune, dar CSA decide » Cum va putea fi blocată FCSB să evolueze pe stadionul Ghencea

Iulian Miu a întrerupt-o pe Anamaria Prodan pentru a o „certa” chiar în timpul emisiunii: „Eu sunt antrenor la Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
robotzel
robotzel  •  16 Iulie 2020, 21:27
Postat de Livi Andrei pe 15 Iulie 2020, 19:32

Clona este f5boabe ma gigistule! CSA a infiintat Steaua Bucuresti si va ramane a lor pana cand vor gasi un investitor cu creier in cap in loc de ***.

Mai creier de găină. Conform regulamentului de acum 2 ani CSA nu avea drept să ajungă în liga 1. S-a modificat regulamentul să poată promova daca devin echipa privata pe parcurs. Deci regulament cu dedicație. Acum la fel se face regulament pentru ei. Este clar că este nedrept. Daca doua nu vor să joace, se omologhează meciurile cu 3-0, joaca celelalte două și se face un clasament.

cris4co
cris4co  •  15 Iulie 2020, 20:14

Decizia AMFB pare NEProfesionista...dupa parerea mea daca cele doua echipe nu puteau juca,trebuia sa joace urmatoarele din Clasament...E ca si cum Simona Halep sa-r retrage de la un turneu din cauza unor probleme de sanatate iar Organizatorii decid INCHEIEREA Turneului! Cred ca Nu asa ar trebuii sa comunice Institutiile...

205385333245464
Livi Andrei  •  15 Iulie 2020, 19:34
Postat de irldawe pe 15 Iulie 2020, 18:07

adica au facut fix ce au cerut cei de la CSA inainte de reluarea camp !:)) ordinul e ordin ,se executa ,nu se discuta ,Ceausescu traieste prin astia!

Cate conturi ai ma postacule sovietic? =))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează