FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Iulian Miu a întrerupt-o pe Anamaria Prodan pentru a o „certa” chiar în timpul emisiunii: „Eu sunt antrenor la Steaua”

Iulian Miu a corectat-o pe Anamaria Prodan
Iulian Miu a corectat-o pe Anamaria Prodan

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 09:51 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 11:01

Iulian Miu, antrenor secund la CSA Steaua, echipă din Liga 4, i-a atras atenția Anamariei Prodan că folosește greșit denumirea „Steaua” când se referă la FCSB. 

Anamaria Prodan a lăudat insistența lui Gigi Becali de a-l păstra pe Dennis Man la FCSB până va obține prețul corect. Impresara a spus că „Steaua poate vinde pe 15 milioane de euro”, iar declarația a fost taxată de Iulian Miu, prezent în studioul TV Telekom Sport. Fostul fundaș al „militarilor” ocupă în acest moment postul de secund al lui Daniel Oprița la formația care încearcă promovarea în Liga 3. 

Iulian Miu: „Ei joacă la FCSB. Eu sunt antrenor la Steaua”

„Ei joacă la FCSB, Ana, nu la Steaua. Eu sunt antrenor la Steaua, în Liga 4. Eu nu i-am văzut la antrenamentele echipei mele. M-aș mândri că FCSB vinde niște fotbaliști pe 5,10 milioane de euro. Nu mă deranjează, sunt bunuri naționale, dar Fotbal Club FCSB nu are treabă cu Steaua. E bine că pleacă”, a spus Iulian Miu la TV Telekom Sport.

Anamaria Prodan: „De 3 ani nu promovează”

Anamaria Prodan a încercat, pe un ton împăciutor, să îi explice cât de important este Gigi Becali în fotbalul din România. Miu a replicat din nou.

Eu am plecat în 2002, am jucat la Steaua. Nu era Gigi atunci, el doar împrumuta clubul cu bani. A zis că vrea să facă un bine, nu știu cine l-a adus. Ana, dacă o să ne întâlnim odată, îți voi da niște argumente că poate era mai bine fără el în fotbal. Erau fotbaliști care costau mulți bani. Pe mine puteau lua 2 milioane, nu au vrut.
- Iulian Miu

Cei doi au terminat dialogul cu o glumă:

  • Anamaria Prodan: „De 3, 4 ani, cu bugete extraordinare, nu se întâmplă nimic la CSA”
  • Iulian Miu: „Nu am fost eu acolo. O să te invit la o șampanie anul ăsta, după ce promovăm”

VIDEO. Anamaria Prodan: „Pentru mine FCSB este Steaua! Cei de la CSA au avut bani și i-au curățat repede!”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Nicolae Dică, răspuns pentru ultrașii CSA Steaua: „Băi, băieți, voi asta nu știți” + „Jigniți copiii!”

FCSB vrea să blocheze CSA Steaua la TAS » Decizia ar interzice și promovarea unei echipe de tradiție din play-off-ul Ligii 2!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (87)
mario78a
mario78a  •  09 Iulie 2020, 09:17

O reactie cat se poate de normala ,,respect Iulian Miu" adevarul stabilit in instanta vad ca deranjeaza pe cei care sunt certati cu legea si bineinteles cu educatia.

gazistu
gazistu  •  08 Iulie 2020, 18:15

steaua lui miu e vai de steaua ei..... toty in mocirlele din ligiile inferioare se va zbate,..,ca armata cat e lumea sdi pamantu nu vor baga bani la echipa cum baga gigi./ PUNCT

296634634302535
Duse Adrian Alexandru  •  08 Iulie 2020, 17:04
Postat de partea47mea pe 08 Iulie 2020, 13:56

Eu sunt Cristiano Ronaldo.De ce? Pentru ca asa vreau eu.

vai de actuala echipa care a armatei ,dar nu e . cei care reprezinta si lucreaza in armata nu o recunosc ca fiind a lor asa ca mult succes amatorilor in div 4 a unora care se joaca de a fotbalul

Vezi toate comentariile (87)
Comentează