FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Steaua interzisă la Berceni: „Primarul nu ne mai primește”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 12:13

CSA Steaua va juca fără spectatori ultimele două meciuri din acest sezon de pe teren propriu (unul în Liga 4 și unul în Cupa României, faza pe București). 

Roș-albaștrii revin în Ghencea, după ce în prima parte a campionatului județean au jucat meciurile de pe teren propriu ba la Berceni, ba pe stadionul celor de la Daco-Getica din Pantelimon. 

„Primarul nu ne mai primește din cauza suporterilor”

Cristian Neagoe, managerul secției de fotbal de la CSA, susține că și-ar fi dorit ca echipa să joace în continuare la Berceni, însă primarul Gheorghe Covrigea nu le-a mai permis acest lucru. 

„Primarul din Berceni nu ne mai lasă să jucăm acolo din cauza suporterilor, pentru că au făcut dezastru. Ne-a surprins decizia primarului, poate e și supărat cu alegerile astea. 

Mai era varianta Daco-Getica, dar nici ei nu vor să ne mai dea terenul, tot din cauza faptului că suporterii au vopsit pereții pe acolo. Oamenii se feresc”, a declarat Neagoe pentru GSP.ro. 

„Miu și Oprița au vrut să jucăm în Ghencea fără spectatori”

Oficialul Stelei susține că antrenorii Daniel Oprița și Iulian Miu au decis să se joace următoarele două partide în Ghencea, dar fără spectatori.  

„N-am ales terenul eu sau comandantul clubului. Conducerea tehnică a echipei alege mereu. Iulian Miu, Bobariu, care s-au sfătuit și cu Oprița, ei au decis să jucăm în Ghencea. Probabil și antrenorii s-au gândit că nu au foarte mare importanță aceste meciuri, important a fost jocul cu Bucharest United, când au venit 300 de inși”, a adăugat Neagoe. 

EXCLUSIV Steaua interzisă la Berceni: „Primarul nu ne mai primește”

Iulian Miu și Daniel Oprița

Neagoe a explicat de ce suporterii n-au voie în acest moment în Ghencea: „În Ghencea nu s-au montat încă tribunele. Se lucrează la asta. Fără tribune nu putem permite accesul suporterilor. În primăvară, când se va relua campionatul, totul va fi în regulă”. 

„Am primit și 3000 de lei amendă după ce au făcut suporterii la ultimul joc de la Berceni. Nu era problema de amendă, dar dacă recidivam ne lăsa tot fără spectatori sau eram obligați să jucăm la 60 kilometri distanță”
Cristian Neagoe, manager secția fotbal CSA Steaua

EXCLUSIV Steaua interzisă la Berceni: „Primarul nu ne mai primește”

Astăzi, înaintea meciului Stelei, se monta tribuna din Ghencea

Programul Stelei din acest final de an 

Liga 4: CSA Steaua - AFC Rapid, 28 noiembrie 
Cupa României: CSA Steaua - AFC Asalt, 4 decembrie

CSA Steaua merge perfect în Liga 4, unde are 15 victorii din tot atâtea meciuri jucate, fiind singura echipă cu punctaj maxim. Pe locul 2 e Bucharest United, cu 40 de puncte, la 5 lungimi peste Rapid II.

EXCLUSIV Steaua interzisă la Berceni: „Primarul nu ne mai primește”

Cristian Neagoe, în centru

Vezi și:

EURO 2020 // UEFA șochează, în ghidul EURO 2020 despre România: „FC FCSB e Steaua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
respect2014
respect2014  •  28 Noiembrie 2019, 23:36
Postat de catalynn pe 28 Noiembrie 2019, 17:32

SL:Cu declarațiile de astăzi, Neagoe a spus, fără să vrea, un mare adevăr. Pentru ei, viața a fost perfectă la Steaua, până când secția de fotbal a fost reactivată de Florin Talpan. Apoi totul s-a stricat. Ei au fost puși să muncească iar eșecurile lor au ajuns în văzul lumii. Și pentru asta, tot noi suntem de vină.

Traiti domn' colonel Talpan! Zi grea astazi? Ati aparut tarziu. Mapa plina? Lasati...vine concursul ala si iesiti dv comandant! Ai naibii astia de la alte sporturi dormeau in bocanci, nu? Eeeeee...ce armata e asta? Toata lumea la inviorare!! Traiti! Ne citim la urmatoarea postare despre FCSB nu e Steaua!

dtdr
dtdr  •  28 Noiembrie 2019, 21:37

Civilizatie la voi nici vorba !

vri7
vri7  •  28 Noiembrie 2019, 20:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tovarășu' ,nu ai răspuns la întrebare: DOARE?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close