Comentarii (49)
Traian Pavelescu  •  28 Noiembrie 2019, 13:21

Încă un episod lamentabil din telenovela sovietica care continua in mod inexplicabil și condamnabil in MApN. Armata romană este singura din UE care mai menține clubul militarizat CSA impus cu forța de sovietici in 1947. Inadmisibil ca intr-o țara UE, cu președinte și guvern de dreapta sa mai existe odiosul club militarizat CSA, care irosește peste 20 mil euro anual și reprezintă ultimul bastion al stalinismului in sportul UE. O rusine amplificată de adunătura de fanatici, brutali, din peluza sud, care pateaza imaginea oștirii romane prin repetatele lor acte huliganice!

alexxxander  •  28 Noiembrie 2019, 13:07

Steaua e in prima liga, nu pe coclauri...

Traian Pavelescu  •  28 Noiembrie 2019, 14:39

UE și UEFA nu mai pot agrea odioasele creatii sovietice, cluburile militarizate, ca parteneri in întreceri sportive pentru echipe profesioniste! România a rămas, din păcate, ultimul bastion din UE, al stalinismului in sport, prin menținerea, sinistrelor și toxicelor cluburi ale armatei și miliției, CSA și Dinamo. Nici măcar in hultita Rusie, TSKA și Dinamo nu mai au legătura cu MApN și Min de Interne! Doar in Romanica, țara lucrului bine făcut!

babahuba  •  28 Noiembrie 2019, 14:25

A venit UEFA si a zis cine e adevarata Steaua... restul e Cancan

adriann_  •  28 Noiembrie 2019, 18:45
Postat de stoichkov8 pe 28 Noiembrie 2019, 18:25

Pai'Traian" nume conspirative "pantzuru"sau " puscasu" e chiar locotenent major, scolit pe vremea lui ceasca. Un seku-sinistru care face lobby ciobanului infractor. Ps. Numele lui real este Viorel Predosanu. Google si gasesti mai multe despre tembel

Ce sa ne mai complicam viata cu google, nu mai bine ne uitam direct pe site la CNSAS, unde acest individ a fost deconspirat ca fiind ofiter ar fostei Securitati? http://www.cnsas.ro/documente/adeverinte/2008/5016%20Predosanu%20Viorel.pdf Si ca sa intelegem cine sunt astia care canta manelele pro-becali in disputa cu CSA sa vedem si ce text a trimis acest predosanu (cu p mic) la Telekom, textul fiind desigur publicat pe site https://www.telekomsport.ro/opinie-viorel-predosanu-despre-scandalul-dintre-fcsb-si-csa-steaua-bucuresti-sa-radem-cu-eroii-nostri-militari-17803669

jack_the_stripper  •  28 Noiembrie 2019, 15:14

Măi, băieți, aici nu e vorba de „odioasele creații sovietice, cluburile militarizate, ...sinistrele și toxicele cluburi ale armatei și miliției”. E vorba de zurbagiii pe care-i găsim prin cam toate galeriile. Dacă astăzi avem Steaua în liga a 4-a și Talpan face tot ce poate pentru a distruge Steaua din liga I, asta e dovada inconștienței unora, a poftei de a mai jumuli ceva fără a face nimic. Oricât ne-ar fi Becali de antipatic (du-te, Gigi, du-te la mănăstire!), fără el eram astăzi în situația Rapidului (desființat și clonat de niște „academicieni” de partid), sau a jalnicei echipe care este FC D 1948 SA. Din păcate, omul e irecuperabil, nu pricepe că o discuție bărbătească, la obiect, cu ministrul Apărării, ar rezolva lucrurile. Și, ce-i mai rău, Becali nu pricepe că trebuie să-i lase pe profesioniști să-și facă treaba... CSA sau FCSB, care-i Steaua? Tot la Caragiale ajungem: „Din acestă dilemă nu puteți ieși!”

magic7  •  28 Noiembrie 2019, 14:21

Pentru mine Steaua joaca in Liga 1. Dar nu pot sa nu remarc inca o ciudatenie romaneasca : sa iti sustii echipa facandu-i rau !!!!!!

respect2014  •  28 Noiembrie 2019, 13:29

Peluza sud e un fel de "trupa de comando" neoficiala in armata romana. Daca racesc la plamani aia adevarati o sa-i trimita pe ei in teatrul de razboi. Bine...asta daca nu sunt interzisi pe acolo de liga :)) Pe de alta parte, sa recunoastem ca fara Peluza sud, CSA era doar un fotbal de weekend intre militarii de la terestru cu cei de la marina sau aviatie. Poate peste 5 ani o sa ne rugam de ei sa ne primeasca in Ghencea. Ca am inteles ca deja fac liste cu cine poate intra pe viitorul stadion. :))

barkley  •  28 Noiembrie 2019, 15:10

Mi se pare firesc ca niciun edil sa nu-si doreasca hoarde de huligani in urbea lor...

vri7  •  28 Noiembrie 2019, 15:33
Postat de Traian Pavelescu pe 28 Noiembrie 2019, 14:39

UE și UEFA nu mai pot agrea odioasele creatii sovietice, cluburile militarizate, ca parteneri in întreceri sportive pentru echipe profesioniste! România a rămas, din păcate, ultimul bastion din UE, al stalinismului in sport, prin menținerea, sinistrelor și toxicelor cluburi ale armatei și miliției, CSA și Dinamo. Nici măcar in hultita Rusie, TSKA și Dinamo nu mai au legătura cu MApN și Min de Interne! Doar in Romanica, țara lucrului bine făcut!

Ești un MINCINOS și MANIPULATOR de cea mai joasă speță, educat ca și tovarășul Ilic de școala moscovită.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5
Comentează