FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

EXCLUSIV Unul dintre liderii Rapidului nu mai are răbdare: "Meciul cu Steaua se simte de parcă ar fi unul de Cupa UEFA. N-are nicio legătură cu Liga a 4-a"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 12:54

Petre Goge (26 de ani) este unul dintre cei mai experimentați și valoroși fotbaliști din lotul celor de la Academia Rapid. Fotbalistul e cu gândul la meciul de sâmbătă, ora 19:45, la care e convins că vor participa mai mulți rapidiști decât steliști. 

- Petre, cum te simți înaintea unui meci la care puțini se așteptau să vină atât de mulți oameni?
- Cred că intrăm în istorie cu acest meci, la câte bilete sunt vândute. Nu mă așteptam niciodată la o asemenea asistență. Știam că vor veni oameni, dar este un interes incredibil. Rivalitatea asta mare naște pasiuni nebănuite. S-a creat o aură specială în jurul acestui meci.

- Ai vreo informație despre numărul de bilete vândute? 
- Caut și eu să cumpăr vreo 10 bilete și nu prea mai găsesc. Din ce am înțeles mai mult de 20 și ceva de mii vor fi rapidiști. Astea sunt informațiile mele, nu știu exact. Dar așa se aude. Cred că vor fi mai mulți rapidiști.

 - Cum stă situația pe gazon? În tur ei păreau favoriți, acum lucrurile sunt puțin schimbate...
- Noi suntem mai omogeni acum. Ei au mai făcut schimbări în iarnă. Oricum, va fi un meci foarte disputat. Echipa care va greși mai puțin va câștiga. Aici se face diferența. Nu știu dacă e cineva favorit, am încredere în echipa noastră. Vrem să facem un meci mare și la final să ne bucurăm. Noi câștigăm prin experiență, ei prin tinerețe și entuziasm. Va fi un meci frumos, cu un stadion plin, poate 50.000 de oameni.

- Cum îi motivați pe cei mai puțin experimentați din lotul vostru? 
- Tinerii de la noi sunt mari rapidiști. N-au nevoie de motivare suplimentară. Își doresc să prindă măcar 3 minute din acest meci. Nici nu dorm bine zilele astea. Ca și noi de altfel, toți așteptăm acest meci. Avem fani frumoși, care ne vor împinge de la spate. Și în tur ai văzut ce spectacol au făcut. Și ar fi venit mai mulți, dar n-au avut loc.

- Te-ai gândit că vei ajunge într-o asemenea situație. Meci de Liga a 4-a cu o asemenea încărcătură? 
- Oricum atmosfera asta creată în jurul acesti meci e incredibilă. Se simte de parcă ar fi un meci de Cupa UEFA. N-are nicio legătură cu Liga a 4-a. E unul dintre cele mai tari meciuri în care voi fi impicat. Ambele echipe au lot peste nivelul Ligii a 4-a, poate chiar de Liga a 2-a. Suntem toți cu gândul doar la meci. Vrem să oferim un spectacol total celor care vin să ne vadă. 

Mijlocașul Rapidului a jucat și în Liga 1 și a mai trecut în cariera sa pe la formații precum Unirea Urziceni, FCM Târgu Mureș, Poli Timișoara și Universitatea Craiova .

clasament
* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
894195860736937
Dan Andrei Hanganu  •  11 Aprilie 2018, 15:09

Adevărat , trebuia sa aibă legătura cu liga a5a:))) in rest echipa armatei multi ani înainte aici ( jn ligi inferioare ,) ca atunci când erau in prima liga nu au fost in stare sa tina echipa si au înstrăinat o...azi Steaua e in prima liga si csa e o echipa noua cu dorința de a reaprinde Flacăra comunista si ceva lovele pentru grei

169060557063831
Stefan Anghel  •  11 Aprilie 2018, 15:02
Postat de ucluj2011 pe 11 Aprilie 2018, 14:32

Steaua-Rapid va ramane intotdeauna Steaua-Rapid!!! Doua echipe de legenda , echipe aflate in sufletul a milioane de suporteri romani , echipe care au scris istorie.ADEVĂRAȚII FANI , se duc la meci pentru echipele lor favorite nu pentru Liga i sau Liga 4 sau Liga 7. Aici vorbim despre cei mai extraordinari fani care au existat vreodată în România adică inegalabilii suporteri ai Rapidului (RAPIDUL este unde sunt suporterii) și despre ADEVĂRAȚII SUPORTERI ai ADEVĂRATEI Steaua adică CSA Steaua. Ce spun cei câțiva mîncători de semințe simpatizanți ai lui Becali și ai FCSB(ecali) sunt mici răutăți , invidii , inepții . vorbe aruncate aiurea fără nici un suporter real.... adică NIMIC. Sâmbătă vom avea aprox. 40-45 de mii de FANI AI FOTBALULUI și a unor echipe REALE și cu RENUME și o atmosferă cum Liga I nu a mai văzut de muuuult.... de muuuult... la fel cum a fost și în tur pe Giulești dealtfel. restul este Can-can.

mai CFRa-Ule ,vorbeste mai incet ca te aud "ADEVĂRAȚII SUPORTERI ai ADEVĂRATEI Steaua adică CSA Steaua"ei inca mai cred ca in pungile cadou se pune prenandez,nu seminte de dovleac....

100466354012178
Joachim Makay  •  11 Aprilie 2018, 14:37
Postat de valeri_gazaev100 pe 11 Aprilie 2018, 14:36

Hai Rapidu' !

He's dead and buried dumbo .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează