LIGA 4  ·  DIVERSE

EXCLUSIV. VIDEO Fost candidat la alegerile FRF prins în ofsaid: ședință și antrenamente cu juniorii fără pic de distanțare socială!

Copiii de 14-15 ani participă la un antrenament unde normele de distanțare sunt inexistente. +4 FOTO
Copiii de 14-15 ani participă la un antrenament unde normele de distanțare sunt inexistente.

Articol de , - Publicat vineri, 05 iunie 2020 15:01

Într-o perioadă în care pandemia de coronavirus generează în continuare riscuri semnificative în România, normele de distanțare au continuat să fie stricte. Ele n-au ocolit nici lumea sportului, în ciuda nemulțumirilor venite la tot pasul.

Ilie Drăgan (35 de ani), fost candidat la alegerile FRF din 2018, cel care e președinte și antrenor în cadrul școlii de fotbal ACP 3 Kids Sport din Capitală, s-a numărat printre cei care au ignorat aceste norme.

GSP.ro a obținut imagini și un videoclip în care Ilie Drăgan e surprins la antrenamentele uneia dintre echipele de copii pe care le antrenează. Sub privirile lui Drăgan, copiii de 14-15 ani participă la un antrenament desfășurat în regim normal și chiar la o ședință convocată de acesta, unde normele de distanțare sunt inexistente. 

Fotografiile au fost surprinse în data de 3 iunie, pe un teren sintetic din apropierea Complexului Sportiv Apollo, aflat în subordinea Primăriei Sectorului 3. 

+5 FOTO

Contactat pentru a comenta fotografiile respective, Ilie Drăgan n-a răspuns la întrebarea privind normele de distanțare, dar a fost vehement cu reporterii GSP: „Aveți mare grijă de la cine primiți informații despre mine. Unii dintre ei sunt condamnați penal. Îmi puteți spune dacă ați vorbit în ultimele 24 de ore cu Claudiu Baboia, condamnatul penal de la AMFB?”

Ilie Drăgan s-a coalizat cu Talpan împotriva AMFB

Stabilirea modului în care se promovează în Liga 3 provocat „erupția” orgoliilor în campionatul unde evoluează CSA Steaua. Tonul a fost dat de Florin Talpan, juristul roș-albaștrilor, care a cerut „înghețarea” campionatului și promovarea automată a echipei care încearcă de două sezoane să urce un eșalon.

Doar că Talpan, omul care a obținut bătălii importante în justiție în fața lui Gigi Becali, n-a avut prea mulți sorți de izbândă în fața factorilor decizionali din Asociația Municipală de Fotbal București. Marian Lumânare, președintele AMFB, i-a închis lui Talpan ușa-n nas, anunțând că promovarea se va decide în urma unui play-off.

În „câmpul de bătălie” în care Talpan și Lumânare își împărțeau nemulțumirile, și-a făcut apariția marți și Ilie Drăgan, președintele lui ACP 3 Kids Sport, un club de fotbal afiliat AMFB.

Virulent, Drăgan a pus la îndoială decizia luată de AMFB privind sezonul în curs din Liga 4: „Observând comunicatul agresiv și dictatorial al celor de la AMFB, care nu țin cont deloc de contextul în care ne aflăm, am zis să amintesc conducerii Asociației situația ilegală în care se află ”, a spus Drăgan, potrivit Prosport.

Ilie Drăgan, zero voturi la alegerile FRF din 2018

Ilie Ştefan Drăgan e preşedintele școlii de fotbal ACP 3 Kids Sport. În 2018, a candidat pentru preşedinţia FRF, însă nu a obținut nici măcar un vot. „Eu zic că era o problemă dacă aveam un vot, pentru că nu ştiam cine m-a votat, dar aşa sunt liniştit, fără niciun vot”, spunea acesta după alegerile din urmă cu doi ani.

Are 35 de ani, e absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport și are licenţă A de antrenor, din august 2017.

Acesta a lucrat un an şi jumătate și în cadrul Şcolii Naţionale de Antrenori de la FRF, ca referend. A jucat fotbal doar la nivel de amatori, până la 28 de ani. În 2008, a înfiinţat clubul ACP 3 Kids Sport, cu activitate exclusivă de copii. Acum are 75 de jucători şi 5 echipe, dintre care 3 înscrise în competiţiile AMFB.

Citește și alte știri de actualitate: Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (2)
powersteaua  •  05 Iunie 2020, 16:42

Masurile de a nu i lasa pe copii sa joace fotbal sunt aberante. Dar se pare ca si parintii care isi lasa copiii pe mana unui asemenea “antrenor” care instruieste juniori de 16 ani pe teren adresat celor de 7-8 ani au vina lor. Probabil ca in goana acestui “antrenor” pentru capatuiala costurile pentru inchirierea unui teren-butic bat instruirea corecta.

Dumitru Gabriel-Sorin  •  05 Iunie 2020, 16:14

Fraților! Avem pretenții de la voi că sunteți oameni inteligenți.LĂSAȚII PE IDIOȚII ĂIA DE LA MS ȘI MTS! PE BUNE? Cum ar putea niște copiii care 3 luni au fost arestați în case să stea departe unul de celălat? Sportul este distracție , socializare etc. Păi dacă idiotul ăla de ministru Stroe e un *** și noi trebuie să fim ca el? Sau să fim mai inteligenți și să ne vedem de viața noastră ? Care epidemie? Acea gripă un pic mai severă? LA REVEDERE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1