FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Gabi Balint nu vrea să audă de preluarea lui CSA Steaua: „A fost o discuție cu Lăcătuș, dar nu am cum”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 11:19

 Gabi Balint, unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Marius Lăcătuș la cârma echipei din Liga 4 CSA Steaua, spune că nu va merge vreodată ca antrenor la formația roș-albastră.

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat. A fost o discuție cu Marius, când m-a dorit în conducere, dar i-am spus că eu m-am rupt de fotbal. M-am retras la Bistrița. Nu mă mai leagă multe de București, poate doar că vin în studio la Digisport. E imposibil să merg la Steaua.

Nu am cum fizic. M-am rupt de antrenorat, nu mai am nici pasiunea care ar trebui. Fac doar ce mă bucură. Eu am fost sufletește alături de Steaua.

Am mai vorbit cu Marius Lăcătuș, dar nu știu complet ce s-a făcut acolo. Nu se pune în discuție să merg. Rămân cu sufletul în continuare alături de ei. Mai mult de atât nu am ce să fac”, a declarat Balint la TV Digi Sport.

CSA Steaua a pierdut meciul decisiv cu Carmen, scor 0-1 pentru calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Suporterii Stelei i-au cerut demisia lui Marius Lăcătuș + Petrecerea lui Carmen stricată de ultrași! Poliția a intervenit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează