FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Gabriel Leș, Ministrul Apărării, explică ce se va întâmpla cu secția de fotbal a CSA Steaua și ce șanse are FCSB să joace pe noua Ghencea

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 17:14

Gabriel-Beniamin Leș, 43 de ani, Ministrul Apărării, a vorbit pe larg azi despre situația secției de fotbal care se află în Liga a 4-a.

Omul din fruntea MApN a dorit să înlăture orice tip de informație despre o posibilă sistare a activității echipei de fotbal, lucru care s-ar putea întâmpla însă cu secțiile care nu mai produc rezultatele din alți ani. 


Gabriel Leș

„Bugetul MApN nu va permite să ajungem la sume mari de investiții. Va trebui să venim cu un plan, să vedem cum va arăta întreg clubul în viitor. 

În primul meu mandat, aproape 50% dintre mesajele pe care le primeam veneau din zona militară, erau doar întrebări despre Steaua.

Sunt multe zvonuri și legende. Există dorința să se meargă mai departe cu echipa. Secția de fotbal beneficiază de cei mai mulți bani din tot clubul, dar sunt anumite limitări legale vizavi de cât poți merge cu un club de fotbal. Intenția noastră e să oprim secțiile care nu aduc performanță, nu se pune problema să se întâmple acest lucru la secția de fotbal”, a spus Gabriel Leș, la emisiunea Pro Sport Live.

CSA Steaua e lider în sezonul regulat al Ligii a 4-a București și speră să promoveze în Liga a 3-a, după ce sezonul trecut a pierdut lupta cu Rapid.

Ratarea obiectivului de anul trecut a creat mari tensiuni în sânul echipei Armatei, despre care s-a zvonit că și-ar putea înceta activitatea.

„Stadionul se face pentru echipa Armatei”

Gabriel Leș, 43 de anim ministrul în funcție al Apărării, lasă de înțeles că FCSB, echipa lui Gigi Becali, nu va avea dreptul să joace pe noul stadion din Ghencea, care urmează fie gata peste un an. 

Stadionul se face pentru echipa Armatei. Stadionul va fi funcțional în 2020-2021 și se face pentru secția de fotbal a CSA”, a declarat Gabriel Leș în această după-amiază. 

„Sunt multe legende apărute pe «radioșanț»”

Omul din fruntea MApN a vorbit și despre luptele pe care clubul le duce în instanță cu reprezentanții FCSB pentru marca Steaua.  

„Juriștii instituției luptă pentru obținerea palmaresului și pentru despăgubiri, cu toată susținerea conducerii Ministerului Apărării Naționale. Juriștii trebuie să lupte pentru interesul acelei instituții. Nu se pune problema ca noi să ne dorim altceva. Juriștii insistuției apără instituția respectivă. Sunt multe legende apărute pe «radioșanț», dar instituția e obligată să-și apere interesele.

Nu vreau să comentez alte lucruri. Sunt unele informații apărute în media pe care chiar nu vreau să le comentez. Țin ca toată lumea să respecte rigoarea militară și disciplina și să respecte numele pe care Armata și-l păstrează”, a spus Gabriel Leș, la emisiunea Pro Sport Live. 

Vezi și: CSA Steaua l-a transferat pe Marius Pena, campion al Ligii 1 și marcator în Champions League: „Am venit pentru suporteri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (68)
939271716140965
Manu Ion  •  22 Martie 2019, 11:15

Daca promoveaza,ce face clona csa Steaua ca tb sa gaseasca un patron ca sa sponsorizeze burtosi din mapn !!!! Chiar nu se sesizeaza DNA-ul pt modul fraudulos cum cheltuie bani publici aceasta unitate sovietica numita csa Steaua ????? De unde au fonduri pt fotbal ??? Ce lege le permite sa sponsorizeze fotbalul din fonduri alocate armatei ???? De ce nu ne spune talpanica cu lesulica ???? Daca au fost greseli in trecut intr-e Becali si armata cred ca normal ar fi sa plateasca persoanele implicate nu un club de fotbal renumit in Europa . Cine semna actele(pe care becali platea chirie mapn-ului in perioada 2004-2014 )din partea armatei ????? De ce nu ne spune talpanica ?????

geogeo
geogeo  •  22 Martie 2019, 09:46
Postat de univ_craiova1 pe 22 Martie 2019, 01:32

Mi se pare normal ce sa caute fcsb care se crede steaua pe Ghencea exact ca la Craiova ce sa caute echipa familiei pe oblemenco care se crede universitatea Craiova deși se numește fcu 1949 est!!!

Oricum s-ar numi si oricine ar fi are dreptul sa foloseasca infrastructura facuta din bani publici. Tu confunzi ura ta personala impotriva lui Mititelu cu adevarul. Mititelu are dreptul, ca si oricine altcineva, sa foloseasca stadionul, daca plateste chirie. Au bagat CSU Craiova, Rotaru sau trista figura Marcel Popescu vreun ban in stadion ca sa aiba drept sa decida? Stadionul e bunul comunitatii, nu al CSU, numai ca CSU poate face ce vrea pentru ca e club de casa al PSD-ului si la PSD legea e dupa cum vrea sefu'. Acelasi lucru e valabil si pentru Ghencea, stadionul e facut din bani publici si este bun al comunitatii nu al MApN-ului. O sa plece PSD-ul la urmatoarele alegeri si o sa vezi cum se revine la normalitate. Si ca sa-ti fie clar, iti convine sau nu, FCU Craiova e Craiova adevarata. CSU e o echipa inventata de PSD acum cativa ani ca sa ia caimacul, numai ca instanta a spus altceva.

geogeo
geogeo  •  22 Martie 2019, 09:35
Postat de Popa Corneliu pe 22 Martie 2019, 09:24

Un redactor de la sport.ro gasise o rezolvare mai abila Autor: Gabriel Chirea In fotbalul mai dezvoltat decat cel romanesc, cluburile si administratorii stadioanelor obtin sume importante prin cedarea denumirii locurilor de desfasurare ale meciurilor catre sponsorii interesati. De altfel, banii proveniti de la companiile atrase de aceasta metoda de promovare reprezinta o sursa importanta de finantare, banii fiind directionati fie catre cheltuielile curente sau modernizarea arenelor, fie catre completarea bugetelor cluburilor de fotbal. Desi echipele noastre se plang de lipsa banilor si in Romania isi desfasoara activitatea companii importante, care ar fi interesate sa apeleze la aceasta unealta de marketing, in schimbul a sute de mii sau milioane de euro pe an, cele trei mari arene construite in ultima vreme in Romania (Arena Nationala, Cluj Arena si Stadionul "Ion Oblemenco") nu au atras inca nicio astfel de sponsorizare.

Ai dreptate, numai ca pe ai nostri nu-i intereseaza atata timp cat nu-i trage nimeni la raspundere pentru eficienta investitiilor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează