FOTBAL  »  LIGA 4  »  FOTBALUL MIC

GSP LIVE // VIDEO Se întâmplă în România! Poveste incredibilă din fotbalul nostru: „Primarul mi-a luat jucătorul înaintea meciului și l-a folosit, apoi a făcut contestație”

Oțelul Larissa cu Adrian Teodorescu în 2016
Oțelul Larissa cu Adrian Teodorescu în 2016

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 14:17

Adrian Teodorescu, fost candidat la șefia FRF și ex-președinte la Astra, dar și echipe din ligile inferioare, a povestit un moment incredibil dintr-un meci pierdut la „masa verde” în Liga a 7-a din Prahova.

„Vă povestesc ceva la care veți râde, dar ăsta e adevărul. A fost un meci la Liga a 7-a. Echipa mea era Oțelul Larissa. A venit domnul primar și mi-a spus că jucătorul meu, care era căpitanul echipei, vrea să joace la echipa lui. I-am spus că-i dau transferul dacă vrea, dar primarul a vrut să-l folosească și împotriva noastră chiar în acel meci. Mi-a luat jucătorul, l-a folosit împotriva mea, deși el era legitimat la mine. A început meciul. Jucătorul meu care juca la adversari a dat gol în minutul 40 și a făcut 1-0 pentru echipa adversă.

Domnul primar mi-a spus să fim oameni de omenie și să nu fac contestație. Bine! La pauză, pe marginea terenului am văzut un junior de la Urlați. Avea 17 ani și l-am întrebat dacă vrea să joace la mine în repriza a doua. L-am băgat în teren și s-a făcut 4-1. Jucătorul ăsta de 17 ani a dat 4 goluri.

Ce credeți că s-a întâmplat la finalul meciului? A venit primarul și a spus că jucătorul pe care l-am băgat eu pe fals e mai tânăr și mai iute decât jucătorul luat de el de la mine. A zis că face contestație și a făcut pe jucătorul pe care l-am băgat eu pe fals, dar pe al lui nu. Ei au făcut contestație pe al meu și eu pe al lor. AJF Prahova a dat 0-3, 0-3. Ambele echipe au pierdut”, a declarat Adrian Teodorescu la GSP LIVE.

Vezi și

VIDEO Incredibil! Cum se decideau promovările și retrogradările în Liga 1: „E bun vinul de Onești! Ăștia intră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sibelius
sibelius  •  13 Februarie 2019, 18:49

Nenea se crede in Anglia de vorbeste de liga a 7-a?

merace
merace  •  13 Februarie 2019, 18:28

Ce mai circ! Pesemne se intelesesera pe o damigeana, si acum se dau de stamba in presa! :D hahaha Cum sa-ti ia primarul jucatorul ad-hoc, daca nu i l-ai dat tu?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează