LIGA 4  ·  CSA STEAUA

Helmuth Duckadam surprinde în războiul FCSB - CSA: „Vreau ca Talpan să fie comandatul clubului! După aceea va veni împăcarea”

Joi, 24 Octombrie 2019, 20:47

Heltmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre CSA Steaua și a declarat că și-ar dori ca juristul Florin Talpan să devină președintele Clubului Sportiv.

„Noi ne luptăm cu Talpan. Eu mi-aș dori să ajungă comandantul clubului. Serios vorbesc. Astfel, problemele s-ar rezolva. Aș vrea să fie un an sau doi comandant și să vadă că nu poate face nimic. După aceea ar veni acea împăcare pe care o vor mulți suporteri steliști.  

Una e să fii comandant, alta e să te duci cu dosarele la braț la tribunal și să dai din gură. E greu să fii comandant, să conduci toate secțiile. Dar eu chiar îmi doresc să ajungă în această funcție. Când ești comandant, gestionezi bani. El acum doar primește bani. Deci, vreau să ajungă cât mai repede comandant”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

„Dinamo e într-o situația mai complicată decât noi. Terenul e la Clubului Sportiv, lojele sunt la Badea, jucătorii sunt la Negoiță... La noi e simplu” Helmuth Duckadam

Citește și:

EXCLUSIV Lovitură dată de Steaua! Marcel Răducanu vrea să vină la CSA: „Am vorbit cu Talpan. O să vin la București” + Pregătește revoluția în Ghencea 

EXCLUSIV Ca între legende! Ștefan Iovan îl așteaptă pe Marcel Răducanu la Steaua: „E binevenit” + Cu ce nu e de acord fostul căpitan de la Sevilla

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (13)

Popa Virgiliu  •  25 Octombrie 2019, 10:19

Viața e uneori ciudată și nedreaptă ! Titulatura "Steaua București" reprezintă enorm nu numai pentru fotbalul românesc ci și pentru România însăși ! Este unul dintre puținele branduri autohtone veritabile și un jalon pentru istoria acestei țări. Această titulatură este aproape de inima câtorva generații de români pentru care acasă, înseamnă și "Steaua București" ! Și ce să vezi?! În haosul social românesc al ultimilor ani, iese din găoacea sa, un domn ofițer, șters, nesemnificativ, efemer, nul, care începe o adevărată campanie mizerabilă de distrugere a acestui simbol românesc numit " Steaua București"... Și în mod fatal și simptomatic pentru noi, românii, pare că îi și iese... Apar unii care scot din puțul gândirii ideea că Steaua nu e Steaua ci FCSB... Și mulți, într-un mod halucinant, chiar încep să creadă că Steaua e una și FCSB e alta... Dar, har Domnului, încă mai sunt oameni sănătoși la cap în țara asta, factori decidenți cu "sânge-n trotinetă", care cu siguranță vor repune lucrurile în ordinea lor firească și echipa aceasta "de lângă inimă" va redeveni ceea ce nicicând n-a încetat să fie, adică una dintre puținele embleme veritabile ale României ! D-le Talpan, vă rog respectuos, "luați-vă labele "de pe echipa noastră !

pizdic  •  25 Octombrie 2019, 09:42

Ce impacare viseaza? Nu exista asa ceva! Oile sunt oi si tin cu FCSB, stelistii tin cu Steaua care e in liga a 4-a. *** la OI!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vishnu  •  25 Octombrie 2019, 02:42

A vazut ca Marcel Raducanu a obtinut pensie si un post caldut si se gandeste sa sara si el in barca CSA. A uitat cine i-a platit operatiile.

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1