FOTBAL  »  LIGA 4  »  ETAPA AMÂNATĂ

Încă o etapă fără fotbal în Liga 4! CSA Steaua și Academia Rapid nu vor juca din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 16:53

Ninsorile abundente din ultimele zile au determinat Asociația Municipală de Fotbal București să amâne etapele 18 și 19 din Liga a 4-a.

Astfel, nici în această săptămână fanii Academiei Rapid și ai CSA Steaua nu-și vor putea susține favoriții. AMFB a decis ca etapa a 18- a să se dispute pe 3 aprilie, iar etapa a 19-a pe 10 aprilie.

În etapa a 18-a, CSA Steaua ar fi trebuit să joace pe terenul Progresului 2005, iar Academia Rapid ar fi întâlnit tot în deplasare CS FC Dinamo. În etapa a 19-a, roș-albaștrii ar fi jucat cu AS Termo, în timp ce giuleștenii întâlneau pe propriul teren Victoria București.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează