FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // Ionel Ganea, derapaj rasist îngrozitor despre scandalul de la Steaua: „E o țigănie foarte mare. Când Talpan mânca la VIP, îi plăcea, nu?”

Intenția lui Ionel Ganea de a comenta scandalul dintre FCSB și CSA Steaua s-a transformat într-un derapaj rasist regretabil // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Intenția lui Ionel Ganea de a comenta scandalul dintre FCSB și CSA Steaua s-a transformat într-un derapaj rasist regretabil // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 23:30

Ionel Ganea (45 de ani) fostul jucător al lui Dinamo, Rapid și al echipei naționale, a fost protagonistul unui derapaj rasist sâmbătă seara, atunci când jurnaliștii l-au pus să comenteze scandalul dintre CSA Steaua și FCSB, cel în urma căruia echipa lui Gigi Becali a pierdut palmaresul din 1947 până-n 2003. 

„Părerea mea e că e o ţigănie foarte mare. Când domnul Talpan stătea şi mânca acolo la masă la vip, când era cu Steaua, îi plăcea, nu? Şi acum s-a găsit el să ce? Uitaţi-vă că nicăieri în lume şi în Europa nu există aşa ceva. În primul rând, CSA nu a avut activitate. Ei au făcut activitatea asta ca să demonstreze că au şi ei activitat”, a declarat Ionel Ganea, potrivit TV Telekom Sport. 

Ionel Ganea face referire la o fotografie din trecut, în care Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, omul care a pregătit cu minuțiozitate deposedarea lui Gigi Becali de marcă și palmares, apare alături de Viorel Păunescu în loja „bătrânului” stadion Ghencea.

Gigi Becali, 61 de ani, patronul FCSB, a suferit vineri o înfrângere dură: Instanța a decis că CSA Steaua deține palmaresul echipei de fotbal de la înființare, în 1947, până în 2003Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: FOTO Florin Talpan, derapaj după victoria obținută de CSA Steaua: a trimis jurnaliștilor mesaje obscene anti-Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
854605894625108
Silviu Apostol  •  07 Iulie 2019, 12:14

Marii iubitori de azi ai Stelei si "dujmanii" neimpacati (tot de azi) ai lui Gigi nu stiau ce orificii sa-i mai pupe acestuia in anii 2000 cand a salvat echipa de la desfiintare ! Toti acesti deontologi de doi lei i-au fost alaturi pana cand acesta nu le-a mai platit "iubirea" ! Nu-l suport sa-l vad si , mai ales , sa-i aud cretinismele , dar "plata" pentru greselile care i se pun in spate trebuie asumata de toti cei implicati , inclusiv de "maresalul" Talpan (ce nume predestinat) ! Daca acesti militari de carton ar fi fost cinstiti , corecti si profesionisti , ar fi facut totul legal de la inceput ! Dar , fiind prin natura lor niste potlogari , au lasat totul in ceata pentru a profita de pe urma prostalaului de Becali ! Mi-e sila si de maretele foste glorii care , in inteligenta lor , habar nu au despre ceea ce s-a intamplat si vor sa faca statui unor impostori !

forumeer
forumeer  •  07 Iulie 2019, 11:57
Postat de alexxxander pe 07 Iulie 2019, 10:40

Ar trebui sa-ti pui o simpla intrebare, de ce sunt mah dinamovistii astia bucurosi!? Oare cand (vreodata in viata lor) au vrut binele Stelei!? Nu ti pare curios ca mister Talpan a facut o gramada de dinamovisti (lupi moralisti aici pe site) bucurosi?

Bai baiatule, vOI, astia de pe gsp, traiti intr-o lume paralela cu realitatea. Eu am impresia ca vOI n-ati mai iesit de mult din casa. Sau o faceti prea rar. Baiatule, CSA Steaua Bucuresti a dovedit in instanta ca are tot ce a avut mereu, dar pe care fecefecesebistii tradatori ca tine nu le-au recunoscut, numind Steaua o clona anonima doar pentru ca juca in Liga 1 si in cupele europene. Am o singura intrebare pt tine: de cate ori mergi tu la stadion sa-ti sustii clona? Am o senzatie ca doar sezonul trecut, eu am avut mai multe meciuri la Steaha Bucuresti decat ai avut tu de cand tii cu fc fcsb 2003 Popesti-Leordeni.

10156614762433288
Oni Kun  •  07 Iulie 2019, 10:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează