FOTBAL  »  LIGA 4  »  PANDURII TÂRGU-JIU

Sechestru pe conturi pentru o firmă la care acționar este și Marin Condescu » Cine a cerut acest lucru în instanță

Marin Condescu, fostul președinte al Consiliului de Administrație din cadrul clubului Pandurii Târgu-Jiu
Marin Condescu, fostul președinte al Consiliului de Administrație din cadrul clubului Pandurii Târgu-Jiu

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 14:25 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 14:36

Instanțele de judecată au dispus punerea sechestrului asupra SC Gardena River SRl, societate cunoscută pentru faptul că era dependentă de banii clubului Pandurii Târgu Jiu, condus de Marin Condescu, fostul președinte al Consiliului de Administrație din cadrul grupării gorjene. Marin Condescu deține 40% din acțiunile acestei firme. 

Ginerele lui Marin Condescu ar fi solicitat acest lucru, pretinzând că socrul său trebuie să îi achite acestuia o datorie, lucru recunoscut și de instanțele judecătorești, scriu cei de la portalul gorjonline.ro. 

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare! Decizia nu e definitivă
DECIZIE
Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare! Decizia nu e definitivă

Marin Condescu are executare silită pe toate conturile bancare. Sechestrul a fost stabilit de instanță de judecată în baza dosarului civil nr.18067/318/2022 aflat pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu, mai arată sursa citată. 

Marin Condescu își amenaja o fermă de capre în Gorj, iar banii se recuperau de la Pandurii! 

În februarie 2022, Gazeta Sporturilor scria în exclusivitate despre legătura incredibilă dintre firma de capre a lui Marin Condescu, amenajată într-o comună din județul Gorj, și clubul Pandurii Târgu-Jiu. 

Firma care lucra pentru Marin Condescu urma să își încaseze leafa aferentă din conturile clubului gorjean. Foști colaboratori ai lui Marin Condescu i-au făcut o plângere la DIICOT ex-președintelui de la Pandurii și instituția a deschis dosarul cu numărul 44D/P/2020. 

Firma Elkana, angajată să efectueze forări pentru apă la ferma de capre a conducătorului echipei, s-a înscris la masa credală după ce societatea care gestiona formația gorjeană a ajuns în insolvență.

Clubul acceptase în mod clar factura pe care o emisese firma care forase la ferma lui Condescu. Elkana SRL apărea la masa credală cu o creanță acceptată de 50.200 de lei. Fostul președinte era cel mai important creditor la categoria „chirografari", adică aceia din afara salariaților și a statului, el avea de încasat 4.553.587 de lei, aproape un milion de euro! 

Fiscul: „Marin Condescu, vinovat pentru prejudiciu!"

Un raport al ANAF efectuat în 23 iulie 2014 a constatat că forările efectuate la ferma de capre nu aveau nicio legătură cu Pandurii. Inspectorii Fiscului au depistat atunci și că bugetul statului fusese prejudiciat cu 1.780.688 de lei din cauza unor ilegalități comise în clubul de fotbal. 

Societatea nu achitase impozit pe profit, la care fuseseră calculate penalități. Concluzia din acel document al ANAF: „Vinovat de producerea prejudiciului s-a făcut Condescu Marin, președinte al Pandurii Lignitul Târgu Jiu". 

VIDEO. Marin Condescu îl acuză pe Narcis Răducan că „și-a luat în contul personal 50.000 euro”: „A fost ultimul «tun». Prevederile din contractul său te îngrozesc!”

Citește și: 

FCU Craiova s-a despărțit de un jucător în ziua meciului cu Rapid » Unde a ajuns fotbalistul formației lui Mititelu

„Rechinii” penali de pe Extensiv » Acuzații de constituire de grup infracțional și deturnare de licitații publice la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează