FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 4

Marius Lăcătuș, după ce a ratat din nou promovarea cu CSA Steaua: „Important e ca echipa să meargă înainte”

Marius Lăcătuș - CSA Steaua
Marius Lăcătuș - CSA Steaua

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2019 18:26

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga 3, pentru a doua oară consecutiv, iar la finalul partidei cu Carmen București (1-0), Marius Lăcătuș a fost misterios în ceea ce privește viitorul său ca antrenor în Ghencea.

„Eu cred că am reușit să dominăm cât de cât jocul, dar din păcate nu ne-am creat faze de a marca. Nu am mai putut întoarce rezultatul, deși cred ca am avut situații destul de bune”, a spus Marius Lăcătuș, la TV Digi Sport.

La finalul partidei, ultrașii steliști au pătruns pe teren, s-au luat la bătaie cu forțele de ordine și i-au dezbrăcat pe jucători de tricouri. Marius Lăcătuș consideră că este normal ca dezamăgirea să existe în rândul suporterilor.

„Sunt dezamăgiți, e al doilea an la rând... Ei au fost lângă noi, au investit în această echipă. Eu îmi asum această responsabilitate, dar pentru mine este important ca această echipă să meargă înainte. Eu cred că suporterii merită acest lucru, dar și clubul. Sunt momente dificile. Nu poți să treci atât de ușor peste ele”, a mai spus „Fiara”.

„Principalul vinovat e antrenorul”

Întrebat despre viitorul său pe banca tehnică a echipei, Marius Lăcătuș a ezitat să ofere un răspuns concret, dar a asigurat că va rămâne alături de CSA Steaua indiferent dacă va ocupa sau nu o funcție în cadrul clubului.

„Nu ăsta e cel mai important lucru. Pentru mine cel mai important e ca echipa să își continue mersul. Eu voi fi alături de tot ceea ce înseamnă Steaua, de suporterii Stelei. În momentul în care nu îți îndeplinești obiectivul, principalul vinovat e antrenorul. Nu cred ca este momentul acum dupa joc sa vorbesc despre cine pleaca sau cine vine”, a declarat Marius Lăcătuș.

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Scene de NEIMAGINAT în CSA Steaua - Carmen! Fanii din Peluza SUD s-au bătut pe teren cu forțele de ordine: imagini de o violență extremă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
marius.bxl
marius.bxl  •  02 Iunie 2019, 22:27

iiiiii ce bucurie

rjka
rjka  •  02 Iunie 2019, 21:19

Adevărat nu doarme Dumnezeu ca fc fcsb 2003 nu a luat campionatul

229352247886180
Urs Carpatin  •  02 Iunie 2019, 20:51

Dumnezeu nu doame,are grija de ***! Talpane tot FCSB e vinovata? Dumnezeu nu da cu parul,dar nici nu iarta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează