FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID

MM Stoica, atacat de suporterii Stelei la derby-ul cu Rapid

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 21:35

Suporterii steliști au fost prezenți în număr mare la derby-ul cu Academia Rapid de pe Arena Națională, aproximativ 6.000 de ultrași ocupând Peluza Sud.

Pe lângă duelul mesajelor cu fanii Rapidului, ultrașii echipei Armatei nu l-au uitat nici pe MM Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului și un aprig contestatar al echipei din Liga 4-a, jignindu-l pe aceasta printr-un mesaj afișat în repriza secundă: "MM, ești dovada vie, sclav > cutie".

AICI ai toate detaliile despre partida dintre CSA Steaua și Academia Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
red77
red77  •  15 Aprilie 2018, 09:03

posteaza activul de pe fb imediat niste *** pe fb preluate de presa libera si independenta cu niste titluri pompoase gen mm nu se teme de peluza sud sau razboi total mm cu peluza sud . da omu are ceva experienta l-a dat pumni in mufa propriilor suporteri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

687595738101887
Gyly Cristian Pretorian  •  15 Aprilie 2018, 03:44

*** - ! INVATATI SA CITI SI SA SCRIETI ... FACETI SU VOI 2 FACULTATI ... SI APOI LUATI.VA DE OAMENI CARE VA DAU PESTE NAS DE LA MICUL DEJUN PANA VA IA SOMNUL SEARA - ! SAU POATE NU VA IA ... DIN INVIDIE CA ALTII REUSESC SI MEREU SE EVIDENTIAZA IN TIMP CE VOI JUCATI CA NISTE PARLITI DOAR LA AMIAZA - ! STEAUA ESTE UNA SINGURA - ! CEA CONDUSA , SPONSORUZATA SI MENTINUTA IN EUROPA DE DOMNUL GIGI BECALI - ! TALPAN V.A SPALAT MINTILE ( SI.ASA INFECTE ) CU MINCIUNI SI DEZINFORMARI ... PENTRU A AJUNGE EL - *** - COMANDANTUL CLUBULUI FACAND POLITICA NU PENTRU MERITE DEOSEBITE - ! SUNTETI DE TOT RASUL - ! STEAUA ADEVARATA , JOACA IN LIGA 1 - !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  15 Aprilie 2018, 02:51

“Nu voi mai lucra niciodată cu ciobanul opărit” “Decât sa ma împac cu Becali mai bine ma mut intr-o cutie de carton”

Vezi toate comentariile (14)
Comentează