FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Noul comandant al CSA Steaua, despre o împăcare cu FCSB: "Îl respect pe Becali. Trebuie ținut cont și de suporteri"

Pompiliu Bixi Mocanu
Pompiliu Bixi Mocanu

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 18:01

Comandantul CSA Steaua, Pompiliu Bixi Mocanu, a vorbit despre o posibilă împăcare cu FCSB în viitor, dar și despre Gigi Becali.

"Îl respect pe Becali pentru ce face la echipă, îi respect eforturile, dar nu cred că avem la momentul de față de ce să ne vedem. Am șef și manager la secția fotbal, am doi antrenori de renume, are cine să-mi propună dacă e vorba de vreo colaborare.

Plus că trebuie ținut cont și de părerea suporterilor, mulți suporteri și-au pus speranțele și pe bună dreptate așteaptă să le recompensăm, să zic, eforturile astea morale și de susținere. Nu vreau să-i dezamăgesc nici pe unii, nici pe alții.

Nu am fost contactat și nu îl voi contacta pe Gigi Becali pentru că nu am de ce, eu am altă poziție, poziția noastră este diferită la momentul de față.

Noi suntem un club departamental, dânsul are o echipă profesionistă de fotbal, nu cred că ne întâlnim la momentul de față, probabil odată cu promovările în ligile superioare, atunci te vei întâlni la meciuri", a spus Mocanu pentru Mediafax.

Gigi Becali și CSA Steaua se judecă de ani buni pentru identitatea echipei istorice roș-albastre. Armata a câștigat numele și marca, dar în privința palmaresului nu este o decizie definitivă. 

CSA Steaua e lider în Liga a 4-a și se luptă la promovare cu echipe precum Carmen București, Progresul 2005 sau CS FC Dinamo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Decembrie 2018, 14:35
Postat de bridges pe 25 Decembrie 2018, 10:23

Vorba multa saracia omului, faceti ceva si intrati intr-un parteneriat cu un investitor adevarat, mai tare ca Becali. Daca mai atarnati mult in Ligile astea isi vor pierde rabdarea si suporterii si veti pierde cel mai important lucru pe care-l aveti acum, sustinerea lor. Fara el acea marca nu va mai valora nimic si pacat de ea. S-a luptat Talpan cu mafia lui Becali absolut degeaba. repet, dati Steaua unui investitor, schimbati legile, faceti orice, nu mai stati asa, nu va sta deloc bine.

Banii de la bugetul de stat sunt de fapt cel mai important lucru pe care il are csa!

bridges
bridges  •  25 Decembrie 2018, 10:23

Vorba multa saracia omului, faceti ceva si intrati intr-un parteneriat cu un investitor adevarat, mai tare ca Becali. Daca mai atarnati mult in Ligile astea isi vor pierde rabdarea si suporterii si veti pierde cel mai important lucru pe care-l aveti acum, sustinerea lor. Fara el acea marca nu va mai valora nimic si pacat de ea. S-a luptat Talpan cu mafia lui Becali absolut degeaba. repet, dati Steaua unui investitor, schimbati legile, faceti orice, nu mai stati asa, nu va sta deloc bine.

martinpen
martinpen  •  25 Decembrie 2018, 08:59
Postat de crimson.veritas pe 25 Decembrie 2018, 00:15

Asa cum recunoaste si acest bugetar ... CSA "Steaua" este un club departamental, iar FCSB este un club profesionist. Noua sectie de fotbal a fost infiintata in 2017 (nu 1947) si inscrisa in competii in acelasi an, cu o noua activitate. Nu are palmaresul (pentru ca acesta este trecut de FRF si UEFA la FCSB), nu are identitate si nu are suporteri. O sa ziceti ... peluza sud ... numai ca ei nu sustin echipa infiintata in 2017 ... ci isi imagineaza in mod eronat ca FC Clonny 2017 ar continua activitatea si ar avea palmaresul ... care de fapt ii apartine FCSB ... deci nu vorbim de suporteri ... ci de niste indivizi care ... delireaza ... si sustin de fapt ... o fictiune ... nu O STARE DE FAPT. Iar in ce priveste identitatea ... acesta echipa infiintata in 2017 ... nu are asa ceva ... imprumuta identitatea Clubului Sportiv al Armatei "Steaua Bucuresti" ... ca si Marca si Numele ... sectia de fotbal nu are nimic ... al ei ... din cate stiu eu ... nici personalitate juridica, patrimoniu propriu, un om responsabil (acest individivid cu nume de actor porno ... este Presedintele intrebului club ... nu al sectiei de fotbal) .. .mai departe Mariusika Lakatus ... este angajat de CSA "Steaua" si detasat la sectia de fotbal! Vorbim de amatorism total! ...:))

Ai o parere fixa si nu cauti sa verifici sursele, este? FRF si Uefa au trecut palmaresul la fcsb pentru ca asa i s-a spus de catre FRF si LPF... Sau crezi ca Uefa decide cine are palmaresul? Pentru ei e usor, oricand pot modifica pe site... Sectia de fotbal de care vorbesti ca a fost infiintata in 2017, a castigat CCE in 1986, Armata a avut mereu sectie de fotbal, anii cat Becali a jucat cu chirie, purtand numele lor, a fost intrerupta activitatea... Ca sa te convingi, te poti uita in presa dupa Certificatul de Identitate Sportiva al fcsb, vezi in ce an a fost infiintata. La fel si dupa CIS al CSA, vei avea surpriza sa observi ca anul infiintarii este 1947

Vezi toate comentariile (50)
Comentează