FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Nu doar în România se dau bătălii pe mărci și palmares! Pancu: "Am crezut că numai la noi e posibil așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 13:12

Daniel Pancu a vorbit despre un caz din Ucraina, asemănător cu cele din fotbalul românesc, unde sunt două formații care se pretind a fi Steaua și tot două care se consideră Rapid. Dnipro este clubul care are aceste probleme. 

"Știați asta? Că Dnepr are două echipe? Noi, Rapidul, am jucat un amical cu ei și au venit îmbrăcați în galben. Eu eram convins că noi vom evolua în vișiniu și ei în alb-albastru.

Dar, după meci am aflat întreaga poveste și anume că sunt două echipe. Una este pe locul 1 și una este pe locul 3, la o diferență de 15 puncte. Este aceeași situație ca la Steaua, dar și ca la Rapid. Am crezut că numai la noi este posibil acest lucru, dar iată că și la ei s-a întâmplat la fel.

Situația este identică cu cea dintre FCSB și CSA Steaua pentru că legendele sunt împărțite, suporterii, la fel", a zis Pancu la TV Digi Sport.

Dnipro-1 ocupă locul 1 în Liga a 3-a din Ucraina, cu 59 de puncte, în timp ce Dnipro Dnipropetrovsk este abia pe 8, cu 30 de puncte , ar fi fost pe 3, însă a început campionatul cu o depunctare de 18 puncte. 

Dnipro - 1 s-a înființat la 10 martie 2017 și nu deține sigla obișnuită a clubului. A adoptat o emblemă asemănătoare Departamentului de Poliție Dnipro-1.

Celălalt club are o vechime de 100 de ani și are însemnele vechiului club. Cele două se vor întâlni azi. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  13 Aprilie 2018, 15:45

Steaua Libera: Circula iar niste povesti tampite pe net, cum ca nea Imi ar fi zis ca echipa *** e Steaua. Va rog sa terminati cu prostiile. E o stire falsa si nimic mai mult. Stirea a fost preluata de pe un site obscur, unde a fost scrisa de un anume Andrei Preotu, care a publicat primul sau articol pe acest site exact IERI. In 2 zile de munca, acest individ a scos 10 articole, din care 2 in exclusivitate. As zice ca merita o marire, dar sunt siguri ca exista in Romania multi copywriteri care puteau sa inventeze stiri cel putin la fel de naucitoare. Nea Imi a spus foarte clar acum cateva zile, ca il sustine pe Lacatus, ca Steaua e echipa din Liga a IV-a. A mai spus-o si acum mai multe luni. p.s. Va rog sa nu faceti greseala de a cauta articolele acestui personaj fictiv. Nu produceti trafic pentru aceste ***. Asta isi doresc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.cernat
andrei.cernat  •  13 Aprilie 2018, 15:22
Postat de andrei.cernat pe 13 Aprilie 2018, 15:22

https://www.realitatea.net/exclusiv-ienei-a-refuzat-sa-dea-lovitura-de-start-la-csa-steaua-academia-rapid_2144016.html

Respect Nea Imi !

andrei.cernat
andrei.cernat  •  13 Aprilie 2018, 15:22

https://www.realitatea.net/exclusiv-ienei-a-refuzat-sa-dea-lovitura-de-start-la-csa-steaua-academia-rapid_2144016.html

Vezi toate comentariile (3)
Comentează