FOTBAL  »  LIGA 4  »  INEDIT

Postarea anului în fotbalul românesc: „Nu ne prezentăm la meciul de azi! Nimeni nu ne înțelege” :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 11:51

Să mai și râdem. Iată cum sună o postare din fotbalul mic, mereu plin de surprize. O echipă din Liga 4 Dolj tocmai a anunțat că nu se prezintă la meci și că își asumă eșecul la „masa verde”.

E vorba despre Tineretul Poiana Mare, care trebuia să joace pe terenul celor de la CS Carcea. Oficialii și jucătorii de la Poiana Mare au ales însă să meargă la nunta colegului lor, Ionuț Deliu

„NIMENI NU NE ÎNȚELEGE” :D

Anunțul a fost făcut într-o postare pe contul de facebook al echipei, în care oficialii grupării oltene se plâng că n-au găsit înțelegere pentru amânarea jocului respectiv, în preajma unui eveniment de neratat: 

„Astăzi este o zi importantă pentru colegul și prietenul nostru Deliu Ionuț și aleasa inimii Diana, aceștia au ales sa semneze contractul vieții și să se căsătorească! Casă de piatră!  

Din acest motiv echipa noastră nu poate sa ajungă la meciul de la Carcea deoarece toți jucatori sunt alături de colegul nostru. Am cerut să jucam acest meci în orice altă zi, dar nu azi. Am fost refuzați și am refuzat și noi să jucăm azi dacă nimeni nu ne înțelege. CS Carcea - Poiana Mare 3-0”.

Postarea anului în fotbalul românesc: „Nu ne prezentăm la meciul de azi! Nimeni nu ne înțelege” :D

Poiana Mare a început noul sezon din Liga 4 Dolj cu un egal în prima etapă cu Tractorul Cetate II, scor 1-1. De partea cealaltă, CS Carcea a câștigat cu 5-1 în fața celor de la Recolta Ostroveni. Iar astăzi va bifa astfel încă o victorie. 

Citește și:

Portarul care așteaptă oferta de la Gigi Becali: „Normal că m-aș duce la FCSB!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
970880293075274
Ioan Horga  •  31 August 2019, 20:59

ioan.Asa stiu sa fie oameni cei ce conduc fotbalul din mehedinti .sa respecte o traditie in lumea satului romanesc.

dakesis
dakesis  •  31 August 2019, 15:14

jucam fotbal ori popice? oamenii si-au asumat infrangerea. Maine-poimaine o sa ceara amanarea ca trebuie cules fanul... Hai sa fim seriosi... Puteau juca sa sia mearga seara la distractie.

adrian008
adrian008  •  31 August 2019, 15:09

Niste *** cei de la Dolj.La liga a 4-a joaca oameni cu familii trecuti multi de prima tinerete si care nu sunt profesionisti.Isi castiga existenta din altceva.Oricand un prieten si un coleg e mai important decat un meci de fotbal .***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează