FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE, 19:45, TV DIGI, GSP.RO

Rapidiștii anunță o invazie fără precedent la derby-ul cu Steaua: "Vom fi cel puțin 35.000!" + S-au dezlănțuit și la adresa "câinilor": "Noi nu suntem întreținuți, ca dinamoviștii"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 20:14

Liviu Ungurean, poreclit "Bocciu'", unul dintre liderii galeriei Rapidului, a anunțat o invazie rapidistă fără precedent la derby-ul cu CSA Steaua de sâmbătă.

"După datele pe care le deținem noi, vor fi foarte mulți rapidiști la acest meci. S-a creat o isterie pentru acest meci și mizăm pe faptul că vom fi cel puțin 35.000 de suporteri rapidiști. Peluza noastră este aproape sold-out, am înțeles că au mai rămas doar vreo 200 de bilete.

Ca la toate meciurile din trecut, va fi o rivalitate crâncenă între noi și suporterii steliști. Noi, suporterii Rapidului, ne-am asociat acestui proiect pentru alăturarea cu jucători precum Daniel Niculae, Daniel Pancu, Vasile Maftei, Ionuț Voicu. Suntem alături de ei și așteptăm din partea lor să rezolve cu palmaresul. Noi, suporterii, suntem sarea și piperul Rapidului, așa că vrem palmaresul pentru a ne identifica 100% cu această echipă. Proiectul nu e valabil decât dacă vom reuși să promovăm.

Suntem cei mai inimoși suporteri din întreaga Românie. Când cântăm, se zguduie stadioanele! Nu suntem ca peluza dinamovistă, o galerie întreținută. Dinamoviștii sunt sprijiniți. Eu nu știu ca galeria Rapidului să fi fost sprijinită vreodată de cineva. Nu vreau să intru în polemici, dar pe stradă se zvonește că dinamoviștii ar fi întreținuți", a declarat Liviu Ungurean, la TV Digi Sport.

  • CSA Steaua  - Academia Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 19:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 


 
  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  12 Aprilie 2018, 08:51
Postat de dynamo.dresden pe 12 Aprilie 2018, 01:38

***

RESPECT....*** bocciu....nu a fost cu noi in greva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Aprilie 2018, 01:43
Postat de liviuemil pe 12 Aprilie 2018, 00:55

Pai de prin '90 se tot inmultesc in ritm....."rapid"( sau poate expres) !!!!

Tu taci papagalule ca da daca nar aceiasi suporteri ai lu fcsb ati fi 500 maxim

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Aprilie 2018, 01:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează