FOTBAL  »  LIGA 4  »  CARIERĂ

La debutul în Liga 1 a contribuit la unica victorie a clubului contra FCSB, acum joacă la Mintiu Gherlii, la doar 23 de ani

Răzvan Andronic, în dreapta, în perioada de la Academica Clinceni // foto: Imago Images
Răzvan Andronic, în dreapta, în perioada de la Academica Clinceni // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 16:31 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 16:38

În iulie 2019, la vârsta de 19 ani, Răzvan Andronic debuta în Liga 1 cu gol împotriva celor de la FCSB, în partida câștigată de FC Botoșani cu 2-0. Patru ani mai târziu, mijlocașul lateral a ajuns în Liga 4 Cluj, la ACS Vulturul Mintiu Gherlii.

În iulie 2019, la debutul în prima ligă a României, Răzvan Andronic o ajuta pe FC Botoșani să o învingă pe FCSB, scor 2-0, singura victorie pe care moldovenii au obținut-o contra roș-albaștrilor.

Pentru jucătorul originar din Cluj-Napoca se preconiza un viitor strălucit, dar cariera lui a luat-o rapid la vale. În februarie 2020, Andronic a semnat cu CFR Cluj, însă nu a jucat nici măcar un meci oficial pentru formația din Gruia.

Mircea Lucescu e șocat de UEFA: „Îi permite acestei naționale să poată să meargă la Euro? Incredibil, neverosimil! E anormal așa ceva”
preliminarii
Mircea Lucescu e șocat de UEFA: „Îi permite acestei naționale să poată să meargă la Euro? Incredibil, neverosimil! E anormal așa ceva”

Răzvan Andronic, marcator cu FCSB la debutul în Liga 1, a ajuns în Liga 4

A fost cedat ulterior la Academica Clinceni, unde a bifat 23 de meciuri și două goluri, apoi Sepsi și CSA Steaua au vrut să-l transfere, însă mutările au picat în ultima clipă. Andronic a ajuns în cele din urmă la FC Brașov, iar începând din acest an evoluează la liderul Ligii 4 Cluj, la ACS Vulturul Mintiu Gherlii.

„Aici joc doar un meci pe săptămână, facem un singur antrenament, eu mă bucur că mai pot face mișcare!”, spune Andronic într-un interviu acordat Liga2.ro.

Răzvan Andronic: „Am o problemă genetică la spate și am decis să renunț la fotbalul profesionist”

Andronic pune declinul lui pe seama problemelor medicale.

„Problemele medicale au început de la un antrenament la Sepsi. Am simțit dureri la spatele și am căzut! Am făcut numeroase investigații medicale. Este ceva genetic. Apoi am fost aproape de Steaua, iar în cele din urmă am ajuns la Brașov.

Din cauza problemelor la spate am jucat puțin și la Brașov. Am luat decizia să renunț la fotbalul profesionist. Sănătatea este mai importantă decât fotbalul”, susține mijlocașul.

Sincer, puteam face mai mult în fotbal, asta dacă eram mai atent la detalii. Poate dacă rămâneam la Botoșani cu Marius Croitoru și nu plecam la CFR Cluj era altceva. 

- Răzvan Andronic

Mai multe știri de actualitate: 

GSP a „calculat” norocul pe care România l-a avut în preliminariile Euro: pe ce loc eram dacă s-ar fi respectat realitatea din teren

Tragerea la sorți pentru grupele EURO a mutat derby-ul din SuperLigă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează