FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Se dezice CSA de ultrașii din Peluza Sud? Declarații dure după incidentele de pe Arena Națională: "Au fost instigatori!"

FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 23:29

Cristian Cîrlan, directorul de marketing al Clublui Sportiv al Armatei, le-a dat o palmă dură suporterilor steliști care au provocat incidentele de la derby-ul de pe Arena Națională cu Academia Rapid, 1-3.

"Niciodată nu ne putem asocia cu astfel de fapte. Nu ne reprezintă. Asociația steliștilor cu care noi am fost în contact ne-a asigurat întotdeauna că va respecta anumite valori.

Rămâne să vedem dacă au fost alte persoane care au venit la stadion și cu un alt scop. Au fost și instigatori, nu știu ce au vrut, dar e clar că au venit la meci doar pentru a provoca", a declarat Cristian Cîrlan, la TV Digi Sport.

Vezi și:

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
alex_1973
alex_1973  •  05 Mai 2018, 20:56

Sincer eu suporter CSA mă dezic de astfel de oameni .Acei instigator sunt cunoscuți de jandarmerie și nu înțeleg ce mai caută pe stadion.

eugeniustin
eugeniustin  •  15 Aprilie 2018, 15:25

frumos spectacol pe banii nostri

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  15 Aprilie 2018, 14:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează