FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID

CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID // FOTO Duel spectaculos al galeriilor la CSA Steaua - Academia Rapid, până când au început să se spargă capetele. Coregrafii, torțe + mesaje

FOTO: RAED KRISHAN +23   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 19:53

Până la incidentele regretabile de la mijlocul primei reprize, când a început bătaia generală din tribune, fanii rapidiști și cei steliști au oferit momente superbe în startul partidei de pe Arena Națională. 

Ambele galerii au avut pregătite coregrafii speciale la începutul meciului, iar, la prima vedere, rapidiștii, mai mulți decât adversarii în peluză, au câștigat duelul din tribune.

Au fost aproximativ 8.000 de rapidiști în peluză versus 6.000 de steliști. În total, cu lumea de la tribune, pe Arena Națională au asistat peste 30.000 de oameni.  

Fanii giuleștenilor au avut o coregrafie desfășurată pe toată înălțimea Peluzei Nord de pa Arena Națională. În plus, ultrașii rapidiști au aprins numeroase torțe, majoritatea acestora fiind aruncate în teren.

Galeria alb-vișiniilor a pregătit o coregrafie care înfățișa câțiva dintre componenții actuali ai Academiei Rapid, precum Ionuț Voicu, Maftei, Pancu, Daniel Niculae sau antrenorul Constantin Schumacher.

Rapidiștii au afișat un banner ironic la adresa rivalilor: "Când jucați cu noi, sunteți la TV și voi", aluzie la faptul că meciurile steliștilor nu au fost televizate. 

Rapidiștii au avut și un steag simpatic cu legenda Marius Șumudică, alături de mesajul "No Șumi, no story!"

Nici steliștii nu s-au lăsat mai prejos și au contracarat cu o coregrafie dedicată marelui goalkeeper Ion Voinescu, decedat în urmă cu o lună. Ultrașii roș-albaștri au desfășurat o coregrafie ce s-a întins pe lungimea primelor două inele și avut și un mesaj sugestiv în memoria fostului portar:"Voinescu, istorie, blazon, magie și furtună pe gazon".

Un alt mesaj al steliștilor prezenți la Tribuna II-a: "UEFA, this is Steaua Bucharest"!

Ambele galerii au aprins și numeroase torțe, bombe și fumigene la începtul partidei, majoritatea acestora fiind aruncate în spațiul de joc. 

AICI poți urmări în format liveTEXT&FOTO duelul dintre CSA Steaua și Academia Rapid 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
thirteen
thirteen  •  16 Aprilie 2018, 15:13
Postat de Costel Tudor pe 15 Aprilie 2018, 00:46

Actiunile violente sunt opera lui jiji puscariasul !!!

Ai febra?

ludasmatyi
ludasmatyi  •  15 Aprilie 2018, 11:31

Ce lipsa de cultura si civilizatie !!! DEZGUSTATOR!!! Oameni care nu au nimic comun cu sportul,se comporta ca niste ***! Ori sa bat in tribune,ori se intra pe teren ori se scandeaza si se canta mesaje xenofob-rasiste....comportament admis doar la noi !!! Sa nu va mirati ca sintem printre ultimii la rezultatele in sport in raport de nr.locuitori si suprafata !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  15 Aprilie 2018, 09:55
Postat de Costel Tudor pe 15 Aprilie 2018, 00:46

Actiunile violente sunt opera lui jiji puscariasul !!!

El a fost de vina si cand s-au batut "minunatii suporteri" intre ei la Budapesta si cand se fugareau in Paris, nu? Probabil tot el isi trimitea oamenii sa devasteze benzinarii, sa sparga geamuri la autocare, sa dea cu bulgari...ii placea lui sa plateasca amenzi si sa joace fara spectatori sau la Constanta meciuri de calificare.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează