FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Se încaieră legendele! Pancu se ia de Niculae și îi transmite un mesaj în direct la TV: "Asta pentru că nu îmi răspunde la telefon"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 11:32

Daniel Pancu nu înțelege supărările lui Daniel Niculae, care a anunțat că nu mai vrea să joace pentru Academia Rapid în acest sezon, și îi transmite un mesaj prin intermediul televiziunii.

Căpitanul Rapidului e de părere că "Nico" nu trebuie să reacționeze așa, mai ales înaintea unor meciuri importante. 

"Mesajul a fost special pentru Niculae. Păi, ce facem acum? Mai e o lună, avem obiectiv promovarea. Am început anul pe pantele de la Bușteni, pe frig. Mai e o lună și plecăm acasă?

Bine, el e tânăr (nr. 35 de ani), are energie foarte multă, e mai imprevizibil decât mine în ultimul timp, ceea ce e greu. Eu sper să fie așa, doar de... Nu am mai vorbit cu el, nici la mesaj nu a răspuns. E foarte supărat.

E justificată supărarea, pentru că a avut o înțelegere, dar de cealaltă parte, ce facem cu cei 20.000 din tribunele Arenei Naționale? Nu prea pot să vorbesc în numele lui, cel mai corect ar fi să vă spună dânsul cum stau lucrurile, eu spun cum văd eu.

Era liniște și deodată o vijelie... Ce mă interesează pe mine de CIS, CUI și toate alea care sunt pe acolo... Am venit să jucăm, să aducem oamenii la stadion și vom vedea ce va fi pe viitor. Are dreptate, dar sunt multe lucruri de pus în balanță. El în orice situație pierde.

Vom avea meci cu Steaua pe 2 iunie; dacă îl pierdem, toată lumea o să spună că e de vină Niculae, că nu a mai venit. Dacă promovăm, o să spună: ‘A plecat Niculae și ce facem?’ Ăsta e mesajul meu pentru el, dacă nu răspunde la mesaje. Acum, înțelege ce vrea el", a spus Pancu la TV Digi Sport.

Citește și: 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
847153178690789
Ticu Troya  •  30 Aprilie 2018, 13:54
Postat de adwd pe 30 Aprilie 2018, 13:47

pancu si nicolae sunt legende?

Da' ce sunt bai *** *** !??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adwd
adwd  •  30 Aprilie 2018, 13:47

pancu si nicolae sunt legende?

randoom._._.
randoom._._.  •  30 Aprilie 2018, 13:14

acuma s-a gandit si niculae asta sa fie mofturos. sa-i spuna cineva ca si daca nu obtine cis-ul ala,clona academia rapid,daca termina pe primul loc,practic desfiinteaza clona csa regal,pentru ca ei trebuie sa joace baraj cu o echipa din liga a 3-a si daca nu au cis-ul,echipa aia o sa castige meciul la masa verde si nu clona csa regal,pentru ca cis-ul ti-l trebuie pentru liga a 3-a,nu pentru a juca barajul. oricum,clona academia rapid termina lejer pe primul loc,cu niculae sau fara niculae.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează