FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE

Se-ncinge derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid » Anunțul făcut de alb-vișinii a pus pe jar echipa lui Lăcătuș

Foto: academiarapid.ro
Foto: academiarapid.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 10:30

Daniel Pancu (40 de ani) va juca, până la urmă, în derby-ul cu CSA Steaua, de pe 14 aprilie, partidă care se va desfășura pe Arena Națională.

Pagina de Instagram a Academiei Rapid a anunțat că Pancu va juca în partida cu CSA Steaua: "Pancone e ok. Va evolua cu Steaua".

pancu

Giuleștenii aveau emoții după ce atacantul lor s-a accidentat la piciorul drept în minutul 70 al meciului dintre Academia Rapid și AFC Rapid.

5 goluria marcat Pancu împotriva roș-albaștrilor de-a lungul carierei

76 de goluricontra a 32 de echipe înscris Pancu în carieră

CLASAMENT LIGA 4 - BUCUREȘTI

clasament
* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
1223788054307626
Salomi Rolfi  •  04 Aprilie 2018, 17:37

Nea Viorel este un pensionar foarte varstnic si are probleme cu capul.

rjka
rjka  •  04 Aprilie 2018, 16:09

Lăsați-l pe Viorel fcsebistul iel na avut niciodată un Argument in momentul când sa pronunțat justiția din România, ca un club a fost înstrăinat nu vândut către un finanțator (creditor ) Iar gigi nu a cumpărat clubul niciodată pentru ca nu putea el fiind un obiect de patrimoniu , iar acest propagandist Viorel vorbește de comunism pai toate comentariile lui au fost ca pe vremea comunismului dacă el vrea săi spună Steaua unui club care se numește in acte repet in acte pe care le are iubitul lui patron , Fc sporting bucuresti probabil acest Viorel locuiește pe marte și intra doar sa facă propaganda mincinoasa patronului sau din Pipera .

10202925648180625
Eugen Qy  •  04 Aprilie 2018, 14:09
Postat de Viorel Stelistul pe 04 Aprilie 2018, 13:01

Ce ușurare ca joaca Pancu in derbiul rușinii maxime, al revenirii in epoca de aur, a socialismului multilateral dezvoltat. Joaca din nou echipa armatei cu echipa partidului! Mare meci mare din perioada sovietica: FC Kaki2017, echipa cazarmei sovietice a armatei, CSA, împotriva lui Rapid Academia de Partid, echipa partidului, prin primărie! Culmea este ca se găsesc nătărăi care aplauda întoarcerea in trecut, iar mass media acorda atenție acestei întâmplări grotești, dezgustătoare, grețoase! Un astfel de meci ar fi potrivit pentru Coreea de Nord, dar probabil ca nici România nu este prea departe de ceea ce se întâmpla acolo. O rusine, o mizerie, o inconstienta crasa! Dar asta e Romanica, unica si inegalabila, de aceea se depopuleaza!

Interesant de stiut ar fi daca PARINTII tai stiu ca pierzi vremea scriind tampenii in loc sa mergi la scoala !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează