FOTBAL  »  LIGA 4  »  STADIONUL GHENCEA

Se știe data exactă când va începe construcția stadionului Ghencea + Când va fi finalizată lucrarea

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 14:30

Construcția stadionului Ghencea va începe în martie 2019 și va fi gata la începutul anului 2020 când Bucureștiul va organiza 4 meciuri de la Campionatul European.

Comandantul CSA, Cristian Petrea, a oferit informațiile exacte legate de demolarea stadionului Ghencea.

"Cei de la Compania Națională de Investiții ne-au comunicat că în data de 3 mai se vor deschide ofertele pentru demolare, care vor fi analizate până în jurul datei de 31 mai. În situația în care nu vor exista contestații, la data de 1 iunie vom semna contractul de demolare. Procesul de demolare în sine va dura aproximativ 4 luni.

De la 1 octombrie se dorește demararea lucrării noului stadion, cu prepararea fundației arenei, iar dacă timpul va permite, inclusiv turnarea ei. Dacă nu vor apărea complicații, din martie 2019 va începe construcția propriu-zisă.

Tot cei de la CNI ne-au asigurat că acest stadion va fi finalizat în termen, până în martie 2020. Stadionul se va turna pe cadre, cei de la CNI au experiența arenei de la Craiova așa că suntem siguri că vom fi în grafic", a declarat Cristian Petrea.

"Mi se pare foarte frumoasă macheta, dar important va fi să ajungem să jucăm pe el. Adică să ajungem să avem echipă la nivelul noului stadion. Pentru că dacă vom avea stadion, dar nu și echipă.... Să nu ajungem să fim prin Liga 3 și să ne mândrim cu un stadion în valoare de 65 de milioane de euro. Vreau să ne ridicăm la nivelul confortului pe care-l va oferi acest stadion" Marius Lăcătuș

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
blatistu12
blatistu12  •  05 Aprilie 2018, 21:40

Dar daca tot se face stadion,va rog sa pune- ti si gazon ca IN tarile civilizate,sa nu joace baietii IN otezarie.

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  05 Aprilie 2018, 19:34
Postat de sibelius pe 05 Aprilie 2018, 17:32

Iar Armata primeste fondurile de unde?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  05 Aprilie 2018, 19:12

Bă, ați înnebunit? Cum să faci în România un stadion într-un an? Poate doar chinezii ar fi în stare de așa ceva. Păi voi nu vedeți că numai demolarea durează 4 luni? Astea-s povestiri SF.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează