FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CARMEN 3-1

Ștefan Iovan și-a anunțat plecarea de la CSA Steaua și îi desființează pe ultrași: „Nu e normal să nu ne găsim locul în Ghencea, așa cum vor suporterii”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 19:01

Ștefan Iovan a stat pe banca lui CSA Steaua în finala Cupei României, faza pe București, câștigată în fața lui Carmen, scor 3-1, și apoi a anunțat că nu mai rămâne.

El i-a criticat în termeni duri pe suporterii propriei formații, care și-au înjurat favoriții la finalul sezonului, după ce au ratat promovarea.

  • CSA Steaua va juca în turul 1 al Cupei României cu o altă câștigătoare din Liga 4, urmând ca, dacă se califică mai departe, să întâlnească echipe din eșaloane superioare. Meciurile n-au fost încă anunțate.

„A fost foarte dureros că n-am ajuns să jucăm barajul. Am jucat prost în campionat cu Carmen, dar am dominat tot sezonul. Echipa nu trebuie hulită. Vreau să revin și la suporteri, trebuie să avem un echilibru. Nu înseamnă că dacă pierzi trebuie să te decapiteze. Eu, împreună cu colegii mei, am făcut performanțe. Din cauza sacrificilor, eu am un început de pareză.

Nu cred că e normal să nu ne mai găsim locul în Ghencea, așa cum vor suporterii (n.r. referindu-se la faptul că fanii au cerut demisia întregului staff). Ce facem acum, copiii își omoară tații?

Nu ne umflăm acum că am câștigat. Viața merge înainte. Jucătorii au calitate, nu cum s-a spus că nu știu fotbal. Personal, am vorbit cu Romeo Surdu, Cristian Pușcaș și Marius Pena. N-au vrut să vină. Să nu credeți că s-a făcut coadă de jucători valoroși la Steaua!”, a declarat Ștefan Iovan la TV Digi Sport.

Iovan i-a răspuns și lui Helmuth Duckadam, care s-a arătat dezamăgit de faptul că fostul căpitan de la Sevilla nu și-a dat demisia alături de Lăcătuș, fiind secundul acestuia: „Duckadam nu știe că n-am rămas niciunul din acel staff. Noi nu mai suntem antrenorii echipei mari, nici eu, nici Lăcătuș”.

Vezi și:

 

FOTO Suporterii lui CSA Steaua continuă scandalul cu jucătorii » Mesaj dur la meciul din Cupa României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
103798407052226
 •  09 Iunie 2019, 22:49

le recomand generalilor sa-si mute tunurile spre alte obiective...echipa de scrima,de handbal,de polo,de rugbi,de baschet ! pe nea gg lasati-l la folbal si usurati-l de cati mai multi bani cu stadionul,dar nu de 37 de milioane cum vrea moldoveanu de talpon.aia nu-s bani castigati cinstit...stiti vorba aia,daca nu curge,macar sa picure !

7manuel
7manuel  •  09 Iunie 2019, 08:56

Stefan Iovan si-a dat seama ca aceasta clona se va desfiinta in cel mai scurt timp. Stie adevarata Steaua joaca in prima liga.

939271716140965
Manu Ion  •  08 Iunie 2019, 23:31

Mai târziu sau mai devreme clonele dispar !!!! Aceasta echipa numita CSA Steaua împreuna cu talpanica trebuia sa dispară demult !!! Bani cheltuiți anapoda din Ambiția unor așa numiți generali tb folosiți pentru dotarea armatei . Adevarata Steaua este FCSB . Ca nu-l suporta pe becali e alta discuție . Sa nu uite ca armata împreuna cu Păunescu și piturca la chemat și forțat pe Gigi Becali sa ia Steaua !!!! Dacă nu era becali Steaua avea soarta Rapidului din 2003 .

Vezi toate comentariile (31)
Comentează