FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Helmuth Duckadam e dezamăgit că prietenul său Ștefan Iovan nu și-a dat demisia de la CSA Steaua odată cu Lăcătuș: „Așa a făcut și cu Pițurcă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 17:33

Helmuth Duckadam s-a arătat dezamăgit de faptul că Ștefan Iovan nu și-a dat demisia de la CSA Steaua, cum a făcut Marius Lăcătuș după ce secția de fotbal a Armatei a ratat pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3.

„Mă surprinde că Iovan a rămas! El a fost cel mai bun prieten al meu de la Steaua, în perioada în care jucam, dar mă surprinde.

Nu e prima dată când face asta. A făcut-o și cu Victor Pițurcă și au trecut mulți ani până s-au împăcat. Pentru că el a rămas la echipa națională cu Răzvan Lucescu, nu a plecat cu antrenorul principal. Nu mi se pare corect! Trebuia să plece cu el, sunt convins că și Lăcătuș a avut o vorbă cu el (n.r. despre asta) când a venit el la Steaua”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

  • Victor Pițurcă și Ștefan Iovan s-au împăcat în urmă cu patru ani, când primul i-a propus fostului căpitan de la Sevilla să-i fie secund la Al Ittihad.
  • Cei doi se certaseră în 2009, când Pițurcă a plecat de la cârma echipei naționale, iar Iovan a decis să rămână secund în staff-ul lui Răzvan Lucescu.

10 trofee au cucerit împreună Piţurcă şi Iovan, ca jucători: Cupa Campionilor, Supercupa Europei, 5 campionate şi 3 Cupe ale României

Vezi și:

Scene de NEIMAGINAT în CSA Steaua - Carmen! Fanii din Peluza SUD s-au bătut pe teren cu forțele de ordine: imagini de o violență extremă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ticbis
ticbis  •  08 Iunie 2019, 21:37
Postat de demolarii pe 08 Iunie 2019, 19:46

E ciudata cererea lui Duckadam. E oare in conducerea CSA Steaua? Altfel si el ar trebuii sa plece de la Fcsb , pentru ca un numar mare de microbisti ii cer acest fapt.....Pleaca? Pentru ca pe functia lui se potriveste si un copil de mingi, darmite Lutu....

Esti prost informat! Niciun stelist nu i-a cerut lui Duckadam sa-si dea demisia de la Steaua! Microbisti care si-ar dori asa ceva, da... sunt multi: dinamovisti, rapidisti, cheferisti, petrolisti, talpanisti... Numai de astia nu-l durea la basca pe Duckadam!:)))

fairplayromania
fairplayromania  •  08 Iunie 2019, 21:18

Dar Duckadam cine e ca să işi dea cu părerea? Vorbesc de persoana de acum, din prezent...in calitate de ce vorbeste el? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  08 Iunie 2019, 19:46

E ciudata cererea lui Duckadam. E oare in conducerea CSA Steaua? Altfel si el ar trebuii sa plece de la Fcsb , pentru ca un numar mare de microbisti ii cer acest fapt.....Pleaca? Pentru ca pe functia lui se potriveste si un copil de mingi, darmite Lutu....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează