FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Superdeclarația lui Pancu după ce Rapid a fost depunctată! Face un autodenunț și o promisiune fanilor :)

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 12:16

Academia Rapid va pierde cu 0-3 meciul cu Tricolor, din 26 septembrie, pe care îl câștigase pe teren cu 3-1, a hotărât Comisia de Disciplină a AMFB. Motivul? Folosirea unui fotbalist fără drept de joc, Cristian Muscalu.

Daniel Pancu a comentat ironic acest fapt, crezând că abia după depunctare Rapidul a primit certificatul de autenticitate, făcând referire la faptul că giuleștenii au trecut mereu prin perioade delicate. I-a asigurat însă pe fani de promovare la finalul sezonului.

"Abia acum suntem Rapid. Atrăseserăm suporterii de partea noastră, dar nu era de ajuns, abia acum că ne depunctează comisiile devenim cu adevărat Rapid. E în tradiția clubului. Muscalu avea drept de joc de la AMFB și tot AMFB ne-a depunctat că l-am folosit. Oricum, trebuia să pierdem 6 puncte, nu 3, pentru că Muscalu a jucat în două meciuri.

Dar în al doilea nu poate fi găsit în raportul de joc. Nu știu cum au completat raportul, dar toată lumea știe că a jucat, deși nu poate fi găsit pe foaie la acel meci. Asta înseamnă Rapidul, și cu depunctarea asta. Eu le garantez suporterilor că vom promova. Le transmit să ne bage în play-off cu 0 puncte, adică la 3 puncte de primul loc.

Și o să ne facem o echipă cu care o să-i călcăm în picioare pe toți. Schumacher a zis că nu știe dacă vom promova? Atunci vă zic eu, promovăm sigur", a zis Pancu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
catalynn
catalynn  •  21 Decembrie 2017, 22:37

E pacat ca s-a ajuns aici, insa domnul Forever (mai jos in postări) are perfecta dreptate, nu are rost sa căutați vinovați Imaginari, e strict vina celor din conducerea Academiei pt acest fiasco. Si io știam ca Muscalu mai jucase si in alt meci, deci chiar ma întrebam de ce AMFB nu si-au facut macar treaba pana la capat pt ca si daca scădea 6 puncte tot nu conta, locul 2 nu aveau cum sa il piarda, acum începe sa capete un oarecare sens. Părerea mea e ca asta e o treaba minora, adevăratele probleme fiind cele de natura juridică (Instanța a refuzat acordarea de personalitate juridică Academiei) plus faptul ca Primăria Sector 1 se pare ca au scos Academia din lista de investitii ... Cum io imi respect adversarii si vreau sa ii învingem pe teren si nu in Tribunal sau Comisii, va urez succes in rezolvarea problemelor extrasportive si cei mai buni sa castige!

c3sar
c3sar  •  21 Decembrie 2017, 21:42

Meciul a fost la Petrosani, Tg-Jiu nici macar n-avea treaba cu Liga1.

121977924980296
Marinescu Johnny  •  21 Decembrie 2017, 21:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close