FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Uluitor! Talpan: "M-a agresat chiar în ședința CSA, de față cu Petrea!" + Colonelul MApN ordonă: "Dați-l afară pe Lăcătuș!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 08:58

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a dezvăluit un episod incredibil care ar fi avut loc într-o ședință a conducerii clubului din Liga a 4-a. Ducu Petre, fost antrenor de floretă la clubul Armatei, l-ar fi agresat pe colonel sub privirile comandantului Cristian Petrea!

UPDATE 

Ducu Petre a reacționat după acuzele juristului CSA.

"A înviat Talpan? Ce mai vrea acum, ce mai zice? Foarte bine, să mă dea, la fel am să fac şi eu, am să-l dau şi eu în judecată! Am să-l dau în judecată pentru calomnie. Dacă aşa înţelege el să rezolve lucrurile, aşa crede el că trebuie să facem, aşa o să facem. Eu sunt un tip paşnic, deloc conflictual.

Domnul Talpan e cam dezechilibrat emoţional, asta e problema. . Foarte bine, aşa o să facem, o să-l dau şi eu în judecată pentru calomnie. Domnul Talpan acuză nişte lucruri care nu sunt adevărate", a reacționat Ducu Petre conform Fanatik.

Știrea inițială

"Nu am nici o reţinere şi doresc să vă spun doar adevărul. Pe data de 21 mai am fost agresat de Ducu Petre într-o şedinţă la care a participat şi domnul comandant Petrea. Domnul Ducu Petre a sărit la mine la bătaie. M-a bruscat,  mi-a rupt cămaşa, pe lângă insultele pe care mi le-a adus. Pe data de 23 mai am depus plângere pentru ultraj împotriva acestui domn, la Parchetul Militar, şi vă spun sincer că nu îl voi ierta.

I-am chemat în dosar pe cei care au fost prezenţi la şedinţă. L-am chemat ca martor inclusiv pe domnul comandant Cristian Petrea. Nu îmi este teamă deloc de dânsul şi sper să spună adevărul. Oricum am simţit că mi se pregăteşte îndepărtarea de lângă această echipă. Vor să aducă la club un alt jurist", a declarat Talpan pentru Fanatik. 

CERE DEMITEREA LUI Lăcătuș

Contractul lui Marius Lăcătuș a fost modificat la finalul lui 2017, în plină luptă pentru promovarea cu rivala Rapid. Mai exact, i-a fost scăzut salariul inițial, însă din noul acord au fost scoase și clauzele de performanță. (vezi detalii AICI din contractul lui Lăcătuș).

Exact asta acuză Florin Talpan

"Lăcătuș a rămas antrenor, dar cum a rămas? Cei din conducere, nu ştiu exact cine, dar sper să se afle de către organele abilitate, au adus un alt jurist şi i-au scos din contractul lui Lăcătuş clauzele sale de obiectiv. Vă daţi seama ce a putut să se întâmple la clubul Steaua? Mai bine spus i-au shimbat contractul. Acest lucru a făcut ca Marius Lăcătuş să scape de demitere, dar eu îi cer acum să plece.

Dacă are demnitate trebuie să plece şi el şi Iovan, dar mai bine spus trebuie să plece toţi cei care aveau obiectiv promovarea! L-au sacrificat pe Ion Ion şi nu este corect. Hai să aflăm adevărul. Hai să vedem ce s-a întâmplat la clubul Steaua. Hai să aflăm de ce Marius Lăcătuş stă mereu doar prin birourile lui Codrin Munteanu? Ce interese are de umblă doar pe acolo?", a precizat Talpan pentru aceeași sursă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (151)
ticbis
ticbis  •  25 August 2018, 07:16
Postat de adriann_ pe 24 August 2018, 10:38

Situatia e fix cea pe care am descris-o eu aici. Becali NU a avut niciodata Steaua, tot ce avea el era dreptul de a o folosi. Cand nu a mai vrut sa le dea alora chiria s-a intamplat minunea: si-au dat imediat si aia seama ca nu-i mai dadusera dreptul de a folosi marca pe firma FCSB. (drept pe care il avusese ONG-ul bagat de becali in faliment). Restul sunt povestile postacilor becalisti. Daca ciobanul nu insela statul, platea datoriile si ramanea cu activitatea pe ONG tot ce puteau astia de la CSA era sa-i retraga dreptul de a folosi marca (si aia cu scandal public, posibil proces etc) dar NU-I PUTEAU CERE UN LEU DESPAGUBIRI.

Bati campii! Habar n-ai cum s-au desfasurat lucrurile; sa-ti explic eu. AFC Steaua era condusa de Paunescu, dar controlata de ofiteri MApN ce detineau cam 50% din voturi in conducerea asociatiei. Becali nu avea si nu a avut nicio functie la AFC. Problema a fost ca acest AFC a acumulat datorii mari si nu mai putea sustine activitatea. Timp de 3-4 ani Becali a imprumutat asociatia cu banii lui ca sa poata cat de cat sa functioneze la linia de plutire. Pentru fiecare transa de bani a incheiat cu AFC acte notariale. In 2003, bagase deja milioane bune si a zis stop, nu va mai dau niciun leu. In conditiile astea AFC-ul ar fi trebuit sa se declare in faliment si sa puna lacatul. Atunci au facut o sedinta de conducere si au hotarat infiintarea unei societati cu numele FC Steaua Bucuresti si mutarea activitatii de fotbal de la AFC catre aceasta, urmand ca actionarul majoritar sa fie Gigi Becali, in contul datoriilor catre acesta. AFC-ul a ramas cu datoriile catre stat si terti, ca nu erau ale lui Becali, el si-a recuperat datoriile primind strict echipa de fotbal. Deci, nu Gigi Becali a facut FC Steaua, ci AFC-ul; nu Gigi Becali a luat echipa, ci i-a fost data in contul datoriilor; nu Gigi Becali trebuia sa plateasca datoriile AFC-ului, ca n-avea treaba cu ele; nu Gigi Becali a desfiintat ulterior AFC-ul, ca n-avea nicio calitate acolo, ci Punescu si generalii. Probabil insa, tu esti prea prost ca sa pricepi!

adriann_
adriann_  •  24 August 2018, 10:38
Postat de adriann_ pe 24 August 2018, 01:03

Ahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahaaha, nu ne spui si cate procese cu FCSB a pierdut Talpan? Pricepe odata postacule, speta e cumplit de simpla, becali nu putea transfera pe FCSB un drept de folosinta pe care ONG-ul lui Paunescu il primise de la un tert (CSA). A, ca generalii s-au facut ca ploua cata vreme ciobanul le platea chiria aia uriasa in Ghencea, aia e altceva. Dar cand becali a inceput sa cracneasca au inceput si aia sa-i arate in tribunal cine are de fapt Steaua. E simplu ma, numai un om extrem de prost nu intelege.

Situatia e fix cea pe care am descris-o eu aici. Becali NU a avut niciodata Steaua, tot ce avea el era dreptul de a o folosi. Cand nu a mai vrut sa le dea alora chiria s-a intamplat minunea: si-au dat imediat si aia seama ca nu-i mai dadusera dreptul de a folosi marca pe firma FCSB. (drept pe care il avusese ONG-ul bagat de becali in faliment). Restul sunt povestile postacilor becalisti. Daca ciobanul nu insela statul, platea datoriile si ramanea cu activitatea pe ONG tot ce puteau astia de la CSA era sa-i retraga dreptul de a folosi marca (si aia cu scandal public, posibil proces etc) dar NU-I PUTEAU CERE UN LEU DESPAGUBIRI.

thirteen
thirteen  •  24 August 2018, 04:27

Bai postaci prostani...voi nu vedeti ca de fapt sunt banii la mijloc? Daca Becali accepta sa dea 10% Fcsb era Steaua....nu a vrut sa dea banii la niste trantori si acum voi va *** pe voi ca nu e Steaua E Steaua bai numai ca Becali nu a acceptat sa fie santajat de alde Talpan si co.Daca accepta ....era si acu Steaua.Deci voi cu cine tineti.....cu santajisti??? Si voi mai credeti ca aveti coloane vertebrala. Surpriza......Nu aveti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (151)
Comentează