FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - AFC RAPID 7-0

VIDEO Cel mai agresiv discurs motivațional a fost la CSA Steaua - AFC Rapid: "Mâncați-i de vii!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 09:28

CSA Steaua a făcut instrucție cu AFC Rapid, pe care a demolat-o ieri, în Ghencea, scor 7-0. Asta în ciuda discursului motivațional al antrenorului celor de la AFC Rapid.

Înaintea începerii meciului, tehnicianul Anghel Constantinescu a apelat la un discurs neobișnuit pentru a-și motiva fotbaliștii cu CSA Steaua.

”Mâncaţi-i! Mâncaţi-i de vii!”, le-a strigat Constantinescu jucătorilor, lucru auzit probabil și de banca Stelei, dat fiind faptul că n-a făcut-o pe un ton prietenos.

Fără rezultat însă! Echipa sa nu a putut ține pasul cu CSA Steaua, pierzând fără drept de apel.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  22 Octombrie 2017, 12:43

Puscariasii fac legea in Romania ! Ziaristii *** puscariasului din pipera .....!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn2
catalynn2  •  22 Octombrie 2017, 10:38

Ce pretentii sa ai de la niste castraveciori!? Forza Steaua!

suzana2a
suzana2a  •  22 Octombrie 2017, 10:30

Pe fcsb ar manca-o toata România de vie!! Are grija de ea, in schimb, agențiiacoperiti ai lui Burleanu, Gino si Deaconu !! Mafia de la FRF si Liga care au DISTRUS TOT FOTBALUL ROMÂNESC, doar ca sa-i fie bine lui gigi bulău !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează