FOTBAL  »  LIGA 4  »  FC U CRAIOVA

VIDEO Decizia Peluzei Sud Craiova, după anunțul LPF în privința palmaresului Științei

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 22:03

În ciuda anunțului făcut ieri de LPF, care i-a recunoscut oficial lui CS U Craiova palmaresul Științei din '48 până în '91, nucleul dur al galeriei oltene a decis să rămână în continuare alături de FC U Craiova în Liga a 4-a. 

Azi, la Calafat, steagurile Peluzei Sud au fluturat din nou la meciul lui FC U Craiova, gruparea fiind susținută de o galerie formată din 300 de ultrași.

"Avem un singur crez, pasiune fără interes!", a fost mesajul afișat de suporteri.

În urmă cu câteva zile, Mititelu acuza că finanțatorul lui CS U, Mihai Rotaru, încearcă să dea lovitura și să convingă cu bani membri din Peluza Sud să se alăture echipei din Liga 1: "Le-a dat câte 1.000 de euro. Unii mi-au zis, cu lacrimi în ochi, că n-au putut refuza". 

FC U Craiova și-a continuat marșul din serie, învingând-o pe Dunărea Calafat, principala contracandidată la promovare, scor 3-1, în deplasare.

Oltenii au acumulat 42 de puncte și au acum nu mai puțin de 11 puncte avans față de urmăritoare.

Citește și: FOTO + VIDEO FC U Craiova, de neoprit în Liga 4-a Dolj » Alb-albaștrii s-au impus în meciul cu principala urmăritoare și s-au distanțat la 11 puncte de locul doi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
echilibrat
echilibrat  •  12 Noiembrie 2017, 11:27
Postat de stefy29 pe 12 Noiembrie 2017, 10:51

Iogene vezi ca taman justitia de care vorbesti a emis in mai 2017 o sentinta prin care a precizat ca palmaresul Universitatii Craiova e la FCU. Voi cu totii care sustineti aberatii cu privire la palmares cred ca sunteti fumati pentru ca altfel nu ati sustine ca cs litera u are palmaresul Stiintei. Sentinta aia pe care o flutura conducerea clonei priveste doar marca Universitatea Craiova, asa ca ...... stati pe vine ca palmaesul nu mai vine la voi.

V-a facut pe toti mititelu experti in procese :-) Una la mina : actualul SRL al familiei Mititelu n-are nici o treaba cu fostul club FCU, falimentat si sub controlul lichidatorului judiciar. Doi : nici o instanta pe lumea asta, dar nici una, nu a dat vreo sentinta in care sa se scrie ca FOSTUL club FCU are detine palmaresul clubului fondat in 1948 (pur si simplu o sentinta cu precizarea asta nu exista); Trei : Fostul club FCU nu detine absolut nimic, de aceea nu vezi lichidatorul judiciar scotind la vinzare simboluri ale U Craiova (trofee, steme, brand, palmares etc.), asa cum s-a intimplat la alte cluburi falimentate (Rapid, Otelul etc.). Toate stemele, brandurile, palmaresul sint la echipa de liga 1 - lichidatorul judiciar al FCU nu scoate nimic la vinzare pentru ca nu este nimic de scos la vinzare. Patru : inca o data, sa fie clar pentru toti mititeii - SRL bagat de Mititelu inj competitie in 2017 nu are nici o legatura, nici una, cu fostul club FCU. Noul SRL are ceva sustinere din cauze clinice, de lipsa de educatie, sau din cauza de sindrom Stockholm. Cinci : daca acesti "fani" aveau minte si coloana vertebrala, fondau o echipa a suporterilor (ca la Timisoara), nu stateau in genunchi in fata familiei Mititelu si a SRL-urilor sale.

499700600237659
Criss Criss  •  12 Noiembrie 2017, 11:08

Auzi peluza sud.Ce nevoie avem noi de drogații lui Mititelu?Să şii păstreze.Nu pot uita de câte meciuri am fost privat de a nu le vedea datorita acestor derbedei pe care nu îi interesa la un meci decât să se bată cu galeriile adverse,ori să arunce cu tot felul de prostii în teren.Universitatea Craiova are cea mai frumoasă galerie la ora actuală,iar echipa nou înființată a lui Mititelu se va desființa cât de curând. La câte datorii are,plus procese pt neplată,veți vedea.S.R.L lui nou înființat se va duce de râpă.Oricum C.S.U a preluat totul de unde a început învârtelile pe care le făcea cu societățile tot schimbând denumirea. Craiova maxima nu sa numit niciodată FCU 1948 S.A şi nici nu se va numi.Echipa aia a falimentat-o,iar pt a continua trebuie să-şi achite datoriile,nu să facă altă societate.

stefy29
stefy29  •  12 Noiembrie 2017, 10:51
Postat de eugen76_pan pe 12 Noiembrie 2017, 10:19

LPF nu ne da nimic noua..pune doar in aplicare hotararea justitiei

Iogene vezi ca taman justitia de care vorbesti a emis in mai 2017 o sentinta prin care a precizat ca palmaresul Universitatii Craiova e la FCU. Voi cu totii care sustineti aberatii cu privire la palmares cred ca sunteti fumati pentru ca altfel nu ati sustine ca cs litera u are palmaresul Stiintei. Sentinta aia pe care o flutura conducerea clonei priveste doar marca Universitatea Craiova, asa ca ...... stati pe vine ca palmaesul nu mai vine la voi.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează