FOTBAL  »  LIGA 4  »  FC U CRAIOVA

FOTO + VIDEO FC U Craiova, de neoprit în Liga 4-a Dolj » Alb-albaștrii s-au impus în meciul cu principala urmăritoare și s-au distanțat la 11 puncte de locul doi

FOTO: Facebook FC U Craiova
FOTO: Facebook FC U Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 13:51

FC U Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu, rămâne fără înfrângere în actuala stagiune din Liga 4-a Dolj.

Alb-albaștrii s-au impus astăzi pe terenul Dunării Calafat, scor 3-1. Pentru FC U Craiova au marca Raicea și Bălan, autor al unei "duble". 

FC U Craiova a făcut o primă repriză mai slabă, văzându-se condusă la pauză cu 0-1. Totuși, echipa lui Mititelu a revenit superb în repriza secundă, reușind să înscrie de trei ori și să-și consolideze statutul de mare favorită la promovare.

Grație victoriei, oltenii au acumulat 42 de puncte și au acum nu mai puțin de 11 puncte avans față de urmăritoarea Dunărea Calafat. 

La Calafat, echipa alb-albastră a fost încurajată de peste 250 de fani, aceștia susținându-și exemplar echipa favorită pe toată durata meciului. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
1694139003953712
Marian Claudiu  •  12 Noiembrie 2017, 08:47

salut..este un adevarat "razboi"intre csu si fc...pacat ca si fanii urmeaza acest exemplu.din punctul meu de vedere,de cand ma stiu ,craiova care am tot sustinut.o este fc!!stiu ca csu s.a infiintat deodata fara treccerea in ligile inferioare,ori fc a jucat in romania de la infiintare.va amintiti de staicu,netoiu?cum se numea echipa in cupe si campionate?mititelu,tot respectul..uite ca a luat.o de jos,si va reveni..restul e porcarie,discutii nesfarsite.ptr mine asta e craiova FC UNIVERSITATEA CRAIOVA!normal era sa fie o competitie,sa aiba drepturi egale iar fiecare sa sustina echipa favorita.erau rivale,si cu asta gata.cel mai bun castiga...dar....va multumesc.

fcu1948
fcu1948  •  12 Noiembrie 2017, 01:03
Postat de fly_vyp pe 12 Noiembrie 2017, 00:24

Cu Dananaie in liga a IV-a ...sunteti de rasul curcilor!! Costea v-a refuzat! Stia ca nu veti face performanta decat maxim sa promovati in liga a III-a,. De acolo...ve veti zbate in mediocritate, apoi va veti desfiinta. Iar. :)))))

Dar de ce te interesează o amărâtă de echipă din Liga 4? Rămâneți voi cu stadionul nou, cu palmaresul oferit de pesedeu, pardon de lpf și vedeți-vă de echipa voastră de Liga 1. Aveți totul, de ce vă agitați pe aici? Sau vă este teamă că echipa din Liga 4 este mai iubită decât creația pesedeului???

gabryel28
gabryel28  •  12 Noiembrie 2017, 01:01

Aceasta este adevarata universitate si aceasta este campioana unei mari iubiri! *** este clona lpf,frf,psd mogosoaia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează